Bratik 2 Скарга Опубліковано: 24 березня 2012 в 90-х было модно зад задирать, а тут наоборот Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 березня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 25 березня 2012 VETERAN, у меня тоже что то мысль про катушку проскакивала, как бы не подкорачивала.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 25 березня 2012 slim_painter, красота , а на рахунок споїти, то з тим зволікати не треба :az: Fani, зранку встає :bh: А ми Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 25 березня 2012 А якій кіпіш був зранку як тато побачив машину , буду підніматись назат , дуже незруно так їздити . Буде стокова висота . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 25 березня 2012 а чим не зручно? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 25 березня 2012 не люблю коли пузо так низько над землею , часто їзжу на природу . А з такою підвіскою тяжко у Львові їздити , а про ліс і інші грунтові дороги мовчу . Ще при переїзді нерівностей на нормальній швидкості задній міст тікає в сторону ! І головне це домахування тата , він звик їздии на великих машинах з великим кліренсом ))) Булаб тільки в мому розпоряджені машина шеб шось думав а так вертаюсь в сток ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 25 березня 2012 ну для любителів поїздок на природу, то звичайно, кліренс має значення я свою не горю бажанням опускати... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 березня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 25 березня 2012 VETERAN, Вже казав йому так зробити ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 25 березня 2012 VETERAN, причём год лазить надо, пока он поедит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 березня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 25 березня 2012 так давайте і ми в суботу 21-го щось організуємо неділя відпадає, бо то провідна... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 25 березня 2012 Хлопці, підкажіть, де можна підварити глушника? Вирвалася трубка що виходить з банки під бампер (на Ланосі). Там він вже весь зогнив, думав до літа поміняти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 25 березня 2012 Та міняти буду в Рівному і не раніше наступного тижня, боюсь загубити по дорозі ту трубку - що комусь машину можу пошкодити... Треба підварити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 26 березня 2012 Сліма, якщо не забераєш гуму в Кіріка то Я забераю. Поки забортую, якраз і машина буде на руках Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 26 березня 2012 думаю що толковий зварщик гляне і визначиться, чи варто, чи ні, бо може бути доцільніше поміняти глушак Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 26 березня 2012 думаю що толковий зварщик гляне і визначиться, чи варто, чи ні, бо може бути доцільніше поміняти глушак так от в тому то і питання - де його шукати? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 26 березня 2012 SLIP, дивись ПП Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 26 березня 2012 Кіріка гума вже в мому багажнику катається Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ЮраПрокопенко 1 Скарга Опубліковано: 26 березня 2012 Одноклубники, доброго здоровячка! Минулої суботи заправився на заправочці біля тренувальної площадки в Брюховичах, відїхав буквально 2-3 км і машина їхати перестала. Холості є,тяги немає. Ослиною мочою видно торгують! Підсос трохи на себе і поїхав далі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 26 березня 2012 не обов"язково шо бензин поганий, жигуль то така машинка, що і на фіговму бензині поїде я якось там заправлявся і нічого, їздив нолрмально Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 26 березня 2012 SLIP, на Городоцкой возле ЕВРОГУТа база по выхлопным, цены нормальные, выбор тожк Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах