Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Треба видзвонити ще наших бойових товаришів Мастеріо і Чеза, а то дето пропали бідолахи)

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

ну если только природа, то я за, надеюсь смогу приехать...

буду или один или всем семейством..

Поділитися повідомленням

- Наварія думаю саме оптимальне місце. Правда тільки питання в тому де саме в Наварії, на старому місці чи на тому новому за дамбою, чи ващє, там де празнували днюху Сліма?)

- Брюховичі можно сразу відкинути, ібо жарити шашлик напроти кладовища якось :bl:

- в Швейцарії реально фіг проїдеш, там треба стоком їхати хіба:)

- Гаражі то для місцевих посідєлок, а не для такого дня))

Поділитися повідомленням

ЮраПрокопенко,у Львові ближайший місяць, як мінімум, гонок не передбачається

Поділитися повідомленням

можна в брюхи в ліс за моєю дачею, машини накрайняк можна буде лишити і пройтись в ліс

Поділитися повідомленням

народ, решайте, мне как то до лампады где 10 км проехать будет где 40 я буду или 1 или с детьми (+2) или всем семейством (+3).. конечно если буду. ну и беседку на скнилове не кто не запрещал, правда три шампура я та не нашёл:(

Поділитися повідомленням

там не кількасот, а може пару десятків, вона під наклоном і переважно в жахливому стані, легше вже тоді попри мою дачку і в ліс, або дійсно було б непогано десь до води вибратись

Поділитися повідомленням

а може дійсно в ту бєсєдку...

дуже мало місця та і троха не прікольно...

Ще є досить велика стоянка по дорозі на Брюховичі - поворот з дороги на цвинтар і, за кількасот метрів, справа стоянка. Її частина біля дороги досить засмічена, а далі - нічого.

нєє, там дуже страшно загаджена і то причому всюди... та і машини далеко залишити не прикольно, автоклуб, йопті:multi:

там хоч теж засрано, але то місце гуд. пкои найкращий варіант. але! боюсь що буде занадто холодно і мокро. земля там аж ніяк не висохла і тимбільше не прогріта.

варіант малої швейцарії вроді гуд, але я там так і досі не був)))) не знаю точно, як там, платно чи не платно? які ціни з авто чи людини і чи є альтанка?

Потрібно прикинути, щоб помістились наші машини. Беріг Глинної Наварії всіх помістить. Мені здається, що там найкраще.

нє, мала швейцарія відпадає, троха дорога для клубу вийде)))

хто має якийсь старий системний бокс? саму коробку тре, пофік яку, то сеструсі тре поміняти, мамка ше десь з часів атлона 2200.

Поділитися повідомленням

ну я так думаю, что когда соберёмся где то до кучи, там и решим, а про беседку у меня, то если я буду....так, вас там могут и прогнать:(

Поділитися повідомленням

За наварію , пропоную зробити міні пробіг , тобто зібратися в одному місці наприклад біля монументу і вже організовано до місця відпочинку , тобто св"яткування )))

Поділитися повідомленням

ну пробег потдержуюю на все 1000

только мыть тазик не сильно охота:)

ну пробег потдержуюю на все 1000

только мыть тазик не сильно охота:)

кстате, можно от мемориала по АШАНУ круг почёта сделать, ну и там и скупиться

Поділитися повідомленням

і я за Наварію з пробігом, а на парковці Ашану ще фотозвіт можна зробити

Поділитися повідомленням

Оооо, нарешті добрався до цивілізації, до нету!!!

Бачу гульбан намічається!!!

Якщо буду у Львові, то 1000000% буду без машини..... пити так пити!!!! Думаю Мастеріо- алік мене підтримає!!!!!!

Як на мене то треба шоб народ визначився, якшо будуть пити і нормально відпочивати, то нафік машин не треба!!!! А хочете пробіг, ну то проїхатись і поставити машини і на гульбан!!!!

Варіант, сихівський ліс, вул. Хоткевича!!! Я як вчився в школі то ми там постійно зависали і шашалики мутили!!!

В разі чого і машини є де поставити, там купа місця, хоть 1000 машин! І 10 хв до маршутки перейтись + маршутки не так як в Брюхах, а кожних 5 хв і в будь-яку сторону!!!!!

Там перейдемся в так званий 2-й ліс, за Зуброю, там тихо і нікого нема!!! Сам кайф для відпочинку!!!!!!

пропоную що можна і на пиво якось туда підтягнутись і подивитись місцевісць!!!!

Поділитися повідомленням

Водка пить-земля валяться.Жаль,что погодка подкачала.....Холода,а потом дожди...

Поділитися повідомленням

А може давайте 29 числа замутим масовий виїзд клуба в Тернопіль? Там Сторожук робить дріфт шоу, в честь відкриття сезону 2012. Ми на гонки подивимось і заодно шашлика бахнем, да і за 2 тижня тепліше може троха буде

ПіСі. Немає бажаючих віддихнути+ подивитись класні гонки і старовинне місто на наступних вихідних?) Ми в ПТ виїжаємо на гонку етапа ЧУ в Кам'янець Подільський. Наразі маю 2 місця,їдемо на 2 дні, тіпо в СБ вечером назад, якщо хтота бажає пишіть)

Змінено користувачем LordMarko

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз