VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2012 VETERAN, Приєднуюсь до привітань! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2012 Вітаю з ювілейною датою ! Приєднуюсь до привітань . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2012 VETERAN, мої вітання! Більше радості від близьких і максимум позитива від життя) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2012 VETERAN, Також приєднуюсь до привітань! Основне здоров"я а решта усьо буде! Всього найкращого! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2012 Пропоную зібратись на пиво . Орієнтовно на другу в центрі ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2012 я вернувся в місто десь в 22:00 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2012 Хтось бачив дето в продажі наклейку -НА ОБКАТЦІ? Я тут в неті нарив ось таку Посилання , але букви в червоний, що скажете? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2012 так ти сліма попроси, він тобі любу наваяє Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2012 ну що там сьогодні? збираємось? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2012 Я напевно пас Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2012 я так розумію,що нікого не буде, давайте будемо зголошуватись на суботу, хто буде? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2012 Треба дивитись по погоді , а її обіцяють дощиловою Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2012 можна в мене в гаражі засісти, заодно мотор знімемо і розберемось в чому проблема Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2012 можна в мене в гаражі засісти, заодно мотор знімемо і розберемось в чому проблема а шо далі плануєш з ним робити? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2012 планую відемонтувати і їздити, поміняю зірочки і цеп, розберусь з маслонасосом, гляну що там з колінвалом, потім буду рішати що ще робити.... головне розібратись з тим що напланував і чим скорше... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zevs392 1 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2012 Приіт усім хто знає де у Львові ремонтують редуктори зад. моста підскажіть ДЯКУЮ!!!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2012 zevs392,у Львові такого майстра немає! Якщо редуктор почав гудіти то це вже початок його кінця, ніц не зробиш.Хіба милость Ветерана зійде на тебе і він тобі настроїть його))) vedmid, реально буде видно від погоди, накрайняк можно і без машин дето посидіти буде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zevs392 1 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2012 Ні він не гудить тільки люфт трохи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2012 всетаки краще в мене, і попрацювати і відпочити... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2012 (змінено) . Змінено 13 червня 2020 користувачем VETERAN Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2012 ну то хоча б розібратись в чому проблема і скласти список запчастин, що потрібні, і тоді можна вже пити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2012 Большое спасибо за помощь САБЕ и ВЕТЕРАНУ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах