Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Що там розбиратися? Злий масло, відкрути тих кілька гайок - і можеш розбиратися. А запчастини будеш купувати після шліфовки коліна. Чи надумав повну капіталку?
так я думав щоб ви на нього глянули, в якому воно стані, може там нема сенсу шліфувати, я так думаю, що цеп і зірочки, також треба щоб Ви сказали свою думку, але думаю, що треба міняти, знову ж таки маслонасос перебрати, що там живе, а що міняти...

бачу я завтра піду масло злию, а в суботу треба рішати остаточно, і буду закуплятись запчастинами

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

vedmid, на крайней случай снять голову, приподнять его и снять потдон.. тогда всё будет видно...

P.S. Таким макаром замена вкладышей, поршней и колец дела на день роботы одному или в двоём с пивом :)

Поділитися повідомленням

ну то що? брати відкручувати головку?

сьогодні піду злию масло, який там ключ має бути?

може ввечері зустрілись би в гаражі?

Поділитися повідомленням

vedmid, поясни шо не так з твоїм двигуном, конкретно. шо ти хоч в ньому робити/міняти і для чого то все. бо шось на капіталку то всьо не схоже, і для чого міняти зірки з цепкою? і нашо дивитись на колінвал?

Поділитися повідомленням

дивитись на колінвал, бо щось там затарахкотіло ужасно, мотор заводився тільки з толкача і на холостих одразу глох, мене Ветеран в гараж приволік, далі дивитись треба до маслонасоса, останім часом мав проблеми з тиском масла, цеп вже давно потребував заміни, вже 2 заспокоювача порвав і натягувач вже дошаманений, щоб натягнути цеп, отакі наразі проблеми...

заодно циліндри щеплення поміняю, втягуюче додому забрав, треба зробити

Поділитися повідомленням

до шостої на роботі, потім можу в гараж їхати, якщо не буде роботи - можливо поїду раніше

який там ключ має бути для відкручування пробки, я заїду куплю на базарі

Поділитися повідомленням

vedmid, внутрішній шестигранник, а розмір фіг його знає. та і взагалі, шоб весь мотор розібрати тобі тре нормальний набір головок щ подовжувачами. там одними рожковими не обійтись.

ну і просто дивитись на колінвал не поможе. та й він би не тарахкотів. ну і ше, перед розборкою, я б компресію поміряв. ну і ше одне)))) раз там повной розборки і капіталки не тре, то краще з"їздити просто до моториста.

Поділитися повідомленням

я хочу сам то зробити, а до моториста - то він скаже мені таке ж, але заплочу в 2 рази більше, бо з таким набором пріколів може получитись по ціні майже капіталка...

Поділитися повідомленням

не знаю, я її ще не робив, але якщо вірити тому, хто мені її продав, то десь 3роки, ну може 4, але не їздила....

хоча по тому що я бачив і стикався(прогорівший клапан....) то тяжко сказати

компресію міряли до того - Ветеран казав в нормі, масла наче не брала...

Поділитися повідомленням

vedmid, дымит, сапунит?

vedmid, в гаражах будешь за арсеном? могу заскочить на пару минут, может посоветую чего то. в том районе буду где то в 8 вечера

Поділитися повідомленням

та наче не димів, я так розумію - раз димить, то масло попадає в суміш?

Я НЕ ЗНАЮ ЧИ В 20:00 ще буду там, та й тепер поки не знімеш - не побачиш, від двигуна майже все від"єднане

Поділитися повідомленням

Шіснарік на ходу:bp:, стоїть наразі на стоянці і віпочиває:) Я так поняв що завтра ніц не буде, тому наразі Я буду с Фані в себе на стоянці ходову перебирати

Поділитися повідомленням

vedmid,

VETERAN, А ПРОМ ВАЛ НЕ ЗАСТУЧАЛ СЛУЧАЙНО, ВОТ И ДАВЛЕНИЕ, ВОТ И СТУК. может не стоит пока двиг разбирать?

Поділитися повідомленням

який це промвал? де це він? думаю, зняти варто, до маслонасоса глянути, що там в якому стані

Поділитися повідомленням

Ну так де якісь плани на завтра ? Треба зробити мінімальний пробіг , хочаб три , чотири машини , івже тоді вирішити куди їдем гайки крутити а хто не буде крутити робить шашлик !

Поділитися повідомленням

ну тоді ждавайтек пропозиції, хтось хотів зустрітись біля холму слави на стрийській

давайте десь на годинку 10-11, а потім в арсен і в гараж до мене, в Ветерана є мангал і дрова, я гляну за шомпурами, певно вдома....

сьогодні в гараж не попадаю - треба поїхати заплатити за гараж, давайте вирішуйте, щоб знати що там і як завтра

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз