Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

от тоді зустрічаємся на пів 11 на холмі слави . до 11 всі зберуться надіюсь ))) зробим пробіг і вже далі буде видно .

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Я теж за, але прохання маршрут прокладати людськими дорогами, а то в мене люба яма і пісєц )))

Поділитися повідомленням

так на місці і вирішимо кудою поїдемо, ну і будемо знати коли там і що

Поділитися повідомленням

LordMarko, не баїсь , на тій ходовій ще слалом відкатати можна , головне бардюри обминати )))

Поділитися повідомленням

ну так не чесно, я без машини, думав з Вами поїду, може зранкуц помиємо на гаражах?

Поділитися повідомленням

хто буде на машині, треба одного пасажира до себе взяти, а то в мене тіко 1 сидушка)))

Поділитися повідомленням

Ну чо, після роботи трошки покатався на машинці, і скажу що мені сподобалось. Привикати ще ого го, кардинально інша машина, дуже багато нового і ващє не панятного. Але то так, то таке...

Що там на завтра? Збираємось Я так поняв на 11 біля монумента, а далі Я так поняв мінімальний пробіг до Ласточки і на ремонт

Поділитися повідомленням

Всім прівета!!!!!!!!!!!;)

Ну і шо там Ви остаточно на завтра виріщили? Ато я зранку на роботі, і ніяк не встигаю на 11 на монумент! А так то думаю би підскочив на годинку хоть би побалакав з вами а то вже давненько не говорив:multi:

п.с. Мож хтось поставить кінцеву крапку завтрішнього дня?

Поділитися повідомленням

ну от ніхто не хоче на пробіг, як завжди, то давайте без нього, тоді на 12? біля Арсена? на науковій?

Поділитися повідомленням

я постараюсь приїхати буду напевно сам можу когось взяти 10,30 біля мономенту?

Поділитися повідомленням

я буду без машини, тому мені пхнути туди і потім як не буде місця, то зовсім не прікольно

Поділитися повідомленням

Буду точно на пів 11 біля монументу , як ніког небуде поїду по своїм спаравам , манав такий клуб !

Поділитися повідомленням

Fani, та чо ти кіпішуєш))) який зміст того пробігу? ніякого! в більшої половини тупо не виходить навіть приїхати. та і ше давно казали шо без ніких пробігів, бо їзда 4 машин містом - брєд, а не пробіг. а просто збираємсоь на природу.

ну окей, з природою шось всьо дуже замнялось і ніхто не взявся організовувати, зато наклюнулось два суботніка, такшо всьо люкс))

Поділитися повідомленням

Я приїду до Монументу, машину помив спецiально. Нарештi познайомлюсь, не знаю правда скiльки буду мати часу...

Змінено користувачем Esbist

Поділитися повідомленням

я вже навіть не знаюкуди їхати, чи не їхати

ну 3 машини якби має бути, плюс якщо слім і Ветеран - 5, то є мало, тому пропоную так: збираємось біля монументу на 10:30, а там рішимо, думаю знайдеться місце для всіх, я буду з Любою

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз