Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

А як по вашому машина буде управлятись якщо спереду буде УГ гума?) І яка різниця що твориться сзаду якщо морда не управляєма? Понаставляють на передок росави а потім в повороті з вивернутими колеса літають як тарани прямо)))

Я не кажу що на заді має бути г..но гума, Я кажу що для мене пріоритет передок

як на мене - ідеальний варіант, коли на всі 4 колеса вдіто однакову гуму, тоді самий найкращий варіант

а то:

1 - зад гребе, а перід не може вирулити

2 - перід рулить добре, а от зад не може видати отого чуть-чуть, щоб можна було уникнути чогось поганого...

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
як на мене - ідеальний варіант, коли на всі 4 колеса вдіто однакову гуму

абсолютно правильно кажеш:ay:

Поділитися повідомленням

Народ, скiльки б коштував переднiй бампер на 2101 в хорошому станi??? Вдарили мене сьогоднi, крило i морда порихтуються, а бампер може треба буде мiняти :(

Поділитися повідомленням

От от, головне знайти, грошi не проблема. Їду сьогоднi бiля вокзалу, там де маршрутки стоять, передi мною БМВ 5 унiверсал. Їде, раптом стала. Я теж став. Тут в неї загоряються вогнi заднього ходу i... Коротше все що я встиг то натиснути на клаксон майже одночасно з ударом... А тепер вгадайте з 3-х раз стать i колiр волосся водiя :)

В мене морда, крило, пiдфарок, бампер :( В неї ж подряпинка i трiщинка в лiхтарi... На додачу покоцав колесо об пiдкрилок коли на сервiс їхали, ну тут вже я сам винний, не було чим особливо вiдiгнути погнуте крило...

Поділитися повідомленням

Esbist, співчуваю! Сам знаю як то неприємно!

Але нічо, відремонтується!

Треба було в якості морального відшкодування, в чувіхі БМВ забрати!

Esbist, співчуваю!

Сам знаю, як то не приємно!!!!!

Нічо, відремонтується!

В якості морального відшкодування, треба було в тої чувіхі БМВ забрати :)

Поділитися повідомленням

Домовились що вона ремонтує мене на СTО в своїх знайомих, то бiля Арени-Львiв, бiля iподрому налiво через грунтовку. Думав кликати Гаїв, дзвонив в страхову та потiм вирiшили так, ситуацiя неоднозначна, я ж ззаду, свiдка маю, але за бабки самi розумiєте можа купити свiдкiв купу. Та й авто у неї на польськiй реєстрацiї, там i застраховане...

Добавлено через 8 минут

Зображення

Добавлено через 24 минуты

Зображення

Ветеран, дякую за пораду. Коли вислухаю вирок бамперу - буду щось думати...

Змінено користувачем Esbist

Поділитися повідомленням

Bomber,дякую за інфу, завтра гляну...

П.С. Поставив я собі позавчора сідушки від Полонеза, на рідні кріплення стали як влиті. Тим хто не хоче переварювати ІМХО самий оптимальний варіант, як на мене кращі ніж 2107..

Поділитися повідомленням

ЮраПрокопенко, Брав на Богданiвськiй за 550, пощастило знайти непродавленi. Ще 200 дав за хiмчистку бо бруднi дуже були. Як мiй апарат вийде з ремонту - скину фотки, або ж зустрiнемось, подивишся, посидиш..

Поділитися повідомленням

Esbist, бачив ті сідухи раніше, не сподобались мені щось. Від старих опелів канають без переробок.

Які плани, ідеї, пропозиції на вихідні???

Поділитися повідомленням

народ! прийму в дар дверні карти, в будь-якому (але рівному) стані. Мої, за допомогою колишнього власника, скрутились і тарабанять серйозно на бруківці. Може в кого є ? може за пивас )))

Поділитися повідомленням

Хто має вагу електрону, потрібно розважити поршня.

маю звичайнісіньку кухонну. точність до грама, без десятих

Які плани, ідеї, пропозиції на вихідні???

давайте з форумом на шашлик!!!

Поділитися повідомленням

slim_painter, 250 грн трхи дорогувато :(

Ну з 250 грн Я шось загнався ) , ше незнаю як вийде з роботою і грошима .

Змінено користувачем Fani

Поділитися повідомленням

slim_painter, маю також вагу, але потрібно гр і мг .(точність до десятих), якщо хтось має , буду дуже вдячний. Шашлик підтримуую.

Добавлено через 7 минут

_KIT_ маю карти (бежевого кольору) якщо потрібні ПП.

Добавлено через 8 минут

Брав на Богданiвськiй за 550, пощастило знайти непродавленi. Ще 200 дав за хiмчистку бо бруднi дуже були. Як мiй апарат вийде з ремонту - скину фотки, або ж зустрiнемось, подивишся, посидиш..

За 500 грн купив від SAAB з підігрівом,, стан більш ніж задовільний.

Змінено користувачем Bomber

Поділитися повідомленням

За 500 грн купив від SAAB з підігрівом,, стан більш ніж задовільний.

В мене основним критерієм було щоби нічого не переробляти. А так - звичайно що крісла є набагато кращі аніж з Полонезу :)

Поділитися повідомленням

VETERAN, теж думав шось подібне робити - ну з тою плівкою - стопудово. можна фотки попросити ? дуже цікаво наскільки гарно можна зробити. бо не сильно уявляю, як то крутити наскрізь...

БОмбер - відписав в пп

Поділитися повідомленням

_KIT_, я з обшивкою і картами навозився тоже.... кароче всі їх крутить з часом! Купи краще на пластмасовій основі, в мене такі тепер стояли, і зроби так як Ветеран каже, тою плівкою, паралоном, безшумкою... Поставиш і забудеш про них!

Ціна на базарі була в районі 120 грн комплект!

Що там на суботу??? буде якийсь суботнік???

Якщо не намалюється ніяких справ, можливо б підскочив до вас! Правда холоднувато гайки крутити, але ....

Поділитися повідомленням

Я знову на ходу!:bp: Порихтували-помалювали, бампер порiвняли, в одному мiсцi правда є горбики вiд рихтовки, та все ж я собi про запас придбав на шротi кривчицькому бампер з кликами за 120 грн...

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз