Десант 1 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2012 Всім привіт! Підкажіть будь ласка де у Львові є якісь точки по прийому неробочих акумуляторів. Бажано у Франківському районі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2012 Десант, где продают, там и принимают. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2012 Кто подскажет где у нас купить можно хороший набор ключей { чемоданчиком } по приемлимой цене? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2012 йоптіль-моптіль! тут що, всі повимирали чи вже тупо в зимовій сплячці??! p.s. Я гараж знайшов! за стіною від "Вулкану", такщо Kaster, будем тепер майже сусідами тіки от порядок конкретний і ремонт треба робити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2012 в оренду в свого знайомого. а свій натомість планую здавати комусь просто під зберігання авто. А де той "Вулкан" перед аеропортом. геометрію там варто робити. Віталік в тому плані всьо рішає)) тіки от коли мені будуть відкати за постійну рекламу і купу клієнтів, це вже залишається питанням досі відкритим Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2012 https://maps.google.com/maps?saddr=49.815416,23.961689&hl=uk&ll=49.815406,23.962665&spn=0.001501,0.004128&sll=49.815431,23.961788&sspn=0.001449,0.002374&mra=mift&mrsp=0&sz=19&t=h&z=19" rel="external">Посилання тел. Віталіка: 096-1582102 а тут гараж: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2012 slim_painter, Світло , яма є ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2012 slim_painter, Здоров! Бачу ти найшов новий гараж, вітаю, а твоя пропозиція про яку ми говорили ще актуальна? Одним словом я тебе завтра наберу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ЮраПрокопенко 1 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2012 Одноклубнички, маю бажання виняйняти половинку гаража на Кн. Ольги для двоколісного апарата. А може і хтось поможе в ремонті 6в Яви? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Віталій 1 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2012 Slim вітаю буду до тебе на обіді ходити помагати щось крутити ) отак вже цікавіше буде )) VETERAN можете приїхати тільки десь аж через тиждень в мене зара сесія в політехніці Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Віталій 1 Скарга Опубліковано: 1 грудня 2012 VETERAN ясно тоді якщо щось то дзвоніть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2012 Сам знаю те що скажу самому смішно, но запитатись надо: Таваріщі, 16 числа LRC організовує раллі-спрінт, який відбуватиметься в Черлянах. Хтось від клюба буде участвувати?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Віталій 1 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2012 LordMarko я задумуюсь над тим ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2012 Віталій, не задумується, а ВАЛИТЬ!!)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2012 буде таке раллі як останнє біля стадіону? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2012 slim_painter, вітаю!!!! буш і моїм тоже сусідом!!!! В мене в тому ж самому кооперативі гараж, в останньому ряді, точніше мого сусіда, але я там деколи машину ставлю..... тай суботніки там можна робити!!!!! і "Буду" завалити можна, через парк додому 10-15 хв і я вдома:multi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2012 LordMarko, Ти будеш брати участь у тому раллі чи як завжди??? slim_painter, vazik_lv, до Вас туди хіба джипом заїхати можна, кілішніть там щось з нормальним доїздом, останній раз там так сів, що ледь виїхав ну і корок як завжди утворився Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2012 CheZZ, Запостив інфу сюда бо м.б комусь цікаво...хотя мало толку с того, враховуючи що бойових машин в клубі дві, Сліма і моя, де Сліма готується до 13 року а Я на трейді, тому відать глухарь)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2012 CheZZ, там тепер паходу є кращий заїзд як з Щирецької заїжати! Там ж ту дорогу через парк робили, і там тепер заїзд як від Алмаза, з тої сторони заїжати!!!!!! Але і то треба перевірити, а пару місяців і там не був! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2012 CheZZ, я нормально там заїжджаю. пару раз черкнув і повалив дальше, то ти просто їздити не вмієш))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2012 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах