Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Всім привіт! Підкажіть будь ласка де у Львові є якісь точки по прийому неробочих акумуляторів. Бажано у Франківському районі.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Кто подскажет где у нас купить можно хороший набор ключей { чемоданчиком } по приемлимой цене?

Поділитися повідомленням

йоптіль-моптіль! тут що, всі повимирали чи вже тупо в зимовій сплячці??!

p.s.

Я гараж знайшов!:) за стіною від "Вулкану", такщо Kaster, будем тепер майже сусідами:multi:

тіки от порядок конкретний і ремонт треба робити

Поділитися повідомленням

в оренду в свого знайомого. а свій натомість планую здавати комусь просто під зберігання авто.

А де той "Вулкан"

перед аеропортом. геометрію там варто робити. Віталік в тому плані всьо рішає))

тіки от коли мені будуть відкати за постійну рекламу і купу клієнтів, це вже залишається питанням досі відкритим:multi:

Поділитися повідомленням

Поділитися повідомленням

slim_painter, Здоров! Бачу ти найшов новий гараж, вітаю, а твоя пропозиція про яку ми говорили ще актуальна? Одним словом я тебе завтра наберу.

Поділитися повідомленням

Одноклубнички, маю бажання виняйняти половинку гаража на Кн. Ольги для двоколісного апарата. А може і хтось поможе в ремонті 6в Яви:)?

Поділитися повідомленням

Slim вітаю буду до тебе на обіді ходити помагати щось крутити ) отак вже цікавіше буде ))

VETERAN можете приїхати тільки десь аж через тиждень в мене зара сесія в політехніці

Поділитися повідомленням

Сам знаю те що скажу самому смішно, но запитатись надо:

Таваріщі, 16 числа LRC організовує раллі-спрінт, який відбуватиметься в Черлянах. Хтось від клюба буде участвувати?)

Поділитися повідомленням

slim_painter, вітаю!!!! буш і моїм тоже сусідом!!!! В мене в тому ж самому кооперативі гараж, в останньому ряді, точніше мого сусіда, але я там деколи машину ставлю.....;)

тай суботніки там можна робити!!!!! і "Буду" завалити можна:az:, через парк додому 10-15 хв і я вдома:multi::multi::multi:

Поділитися повідомленням

LordMarko, Ти будеш брати участь у тому раллі чи як завжди???:)

slim_painter, vazik_lv, до Вас туди хіба джипом заїхати можна, кілішніть там щось з нормальним доїздом, останній раз там так сів, що ледь виїхав ну і корок як завжди утворився:multi:

Поділитися повідомленням

CheZZ, Запостив інфу сюда бо м.б комусь цікаво...хотя мало толку с того, враховуючи що бойових машин в клубі дві, Сліма і моя, де Сліма готується до 13 року а Я на трейді, тому відать глухарь))

Поділитися повідомленням

CheZZ, там тепер паходу є кращий заїзд як з Щирецької заїжати!

Там ж ту дорогу через парк робили, і там тепер заїзд як від Алмаза, з тої сторони заїжати!!!!!! Але і то треба перевірити, а пару місяців і там не був!

Поділитися повідомленням

CheZZ, я нормально там заїжджаю. пару раз черкнув і повалив дальше, то ти просто їздити не вмієш)))))))

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз