vedmid 2 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2008 і хто з вас був на зустрічі? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2008 vedmid Закінь фотку на сайти , цей і ЛТК! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2008 добре закину попробую ввечері розібратись, бо ще не кидав Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 26 листопада 2008 Исправлено SLIP'ом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 26 листопада 2008 посиділи непогано, правда шкода шо без машин. Я другий з права в чорній куртці Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2008 Ну а я по середині :gaz: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2008 я третій зліва Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Тарас 1 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2008 Привіт народ, ну як там, зустрічі відбуваються, чи вже дух підпав,яб теж якось підтянувся, тільки не знаю на яку суботу... :pri: :pri: :pri: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2008 Тарас зустрічі відбуваються КОЖНОЇ суботи о 18,00 біля аква парку! підтягуйся!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2008 АГА приходь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2008 я цієї суботи буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 22 грудня 2008 Чего так фоток мало? Где на вас посмотреть и машинки? Надо ж как-то узнавать одноклубников Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юра 1 Скарга Опубліковано: 22 грудня 2008 Чего так фоток мало? Где на вас посмотреть и машинки? Надо ж как-то узнавать одноклубников +1 у нас тоже не много фоток, но хоть есть машинки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2008 оскільки зараз зима, плюс ми тіки почиємо розвиватися, то впринципі ми тільки знайомимомь і всі хочуть пива :beer: , тому поки на машинах рідко приїжаємо))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2008 я свою планую цього тижня завести потім дозбираю салон після нового року оформляю і будемо їздити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2008 Значить так! Кафе відкрите!!! В цю суботу (27,12,2008), будем там + це остання зустріч цього року, тому пропоную відсвяткувати закінчення цього року і наступаючий 2009! залишається вирішити тільки одне питання: де ми спочатку збираємось? на привичному місці біля аквапарку чи вже там на окружній? 18:00 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
black3383 1 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2008 Всім привіт! Я хочу прийти перший раз (якщо получиться) і якщо зустріч не біля аквапарку, то конкретизуйте де іменно!? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2008 black3383 обов"язково приходь!!! значить так! зустрічаємось в тому кафе на 18:00!!! Окружна 53(вроді), зліва від "пан-спортсмен" якщо хтось заблудиться або ще щось, то дзвоніть мені 8097-5646205 ось ссилка на фотку на карті: Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2008 короче! стався форс-мажор!!! тількишо, мене повідомили, шо завтра в тому кафе якийсь чудак святкує день народження і все занято просто нема слів... значить все вертається на совї старі місця! зустрічаємось 18:00 біля АКВАПАРКУ і йдем на пиво Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 9 січня 2009 хто буде завтра? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
black3383 1 Скарга Опубліковано: 10 січня 2009 Я постараюсь завтра прийти!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 11 січня 2009 зачотно вчора посиділи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 12 січня 2009 так прікольно тепер будемо там завжди збиратись а нарахунок фоток - будуть з наступної суботи буду брати фотік думаю що будем робити невеличкі фото звіти про зустрічі з весни фотки будуть прікольніші а зараз хіба хто був, може хтось на машинці... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 12 січня 2009 Ребята, я где встречи то проходят? Как буду во Львове - подтянусь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
black3383 1 Скарга Опубліковано: 12 січня 2009 Кожної суботи 18.00, кафе на вул. Окружна 57, біля маг. "Пан Спортсмен" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах