Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 21 січня 2009 я за, беру машину Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 21 січня 2009 шановні ВАЗоводи зустріч цього тижня переноситься на неділю 18,00!!! в зв"язку з тим, що там замовлено всьо але це тільки цього тижня, більше мінятись не буде. на зустрічі все обговорим. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 21 січня 2009 SLIPа нам дорога в Броди хорошая??? Будем надеятся что к весне будет лучше. Хотя с этим кризисом - фик его знает. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 22 січня 2009 slim_painter, з ким ти спілкувався нарахунок того щоб інфа про наші зустрічі була на головній сторінці? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 22 січня 2009 так, я бачу треба швидше доробляти свою машинку, а то ще не встигну до зими Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 22 січня 2009 vedmid вже все замучено! тепер і ми там є! :pri: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 23 січня 2009 УРА!!!!!!!!!! Нарешті Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 23 січня 2009 Вітаю Вас, одноклубники тепер точно видно що ми у Львові є і зустрічі проводимо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 24 січня 2009 Хорошо, что заглянул сюда..... А то собрался уже на встречу ехать.......... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 25 січня 2009 фото зустрічі 25.01.2009: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 25 січня 2009 я бачу як тіки я пішов, ви зразу фоткатись почали Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юра 1 Скарга Опубліковано: 25 січня 2009 наконец-то появились фотки :nzd: по первых фотках можна сделать вывод что машин на встрече реально немного, потому-что пиво на столе есть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 25 січня 2009 Так пиво творить чудеса , чувак вирішив секретку викрутити без ключя , і чуть не позривав три болта Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 25 січня 2009 пиво рулить!!!! :D зачьотно посидыли, впринципы ми завжди так, просто фотки не робимо йомайо яка в мене машина не помита, то ппц... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юра 1 Скарга Опубліковано: 25 січня 2009 Так пиво творить чудеса , чувак вирішив секретку викрутити без ключя , і чуть не позривав три болта так он что за рулём пъяный был??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 25 січня 2009 Так пиво творить чудеса , чувак вирішив секретку викрутити без ключя , і чуть не позривав три болта Думаю, наступний раз, будемо, закручувати наступне колесо, наприклад задне праве, а ще краще що б він показав, як можна поміняти амортизатори та хрестовину, та втулки реактивних тяг, без підйомника.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 25 січня 2009 не слава всевишньому без машини , а чужій пробував , слідуючий раз на своїй буде показувати , може получиться ! :poz: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 25 січня 2009 Так пиво творить чудеса , чувак вирішив секретку викрутити без ключя , і чуть не позривав три болта так он что за рулём пъяный был??? нє! ти гониш! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fen 1 Скарга Опубліковано: 25 січня 2009 оперативно ви фотки закинули :nzd: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 25 січня 2009 не слава всевишньому без машини , а чужій пробував , слідуючий раз на своїй буде показувати , може получиться ! :poz: Що вже не впевнений? Цікаво, ти свої колеса так само мордувати будеш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 25 січня 2009 А про шашлик, це не шутка, треба на природу виповзати......... :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
black3383 1 Скарга Опубліковано: 26 січня 2009 не слава всевишньому без машини , а чужій пробував , слідуючий раз на своїй буде показувати , може получиться ! :poz: Що вже не впевнений? Цікаво, ти свої колеса так само мордувати будеш? Ваня (JohnIvan) The Best вулканізотор, остання фотка тому доказ. Ваня РуЛиТь :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
black3383 1 Скарга Опубліковано: 26 січня 2009 А про шашлик, це не шутка, треба на природу виповзати......... :wink: +1 Тільки похолодання прогнозують на слідуючий тиждень :cry: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 26 січня 2009 я за шашлик, але думаю, треба домовлятись в другій половині тижня, коли буде з погодою ясно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 26 січня 2009 форма для карточки: Посилання (******) ссилка не працює - можете зайти глянути чому - попрошу щоб скинули в електронному вигляді тема де обговорюються карточки: Посилання а нарахунок вигляду карточок та прапору - як буду мати інфу - відпишусь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах