slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 13 січня 2009 Ребята, я где встречи то проходят? Как буду во Львове - подтянусь. обов"язково підтягуйся! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 16 січня 2009 Будем раді тебе бачити, SLIP Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ur4kwa 1 Скарга Опубліковано: 16 січня 2009 Драсте, я тут новенький, і майже власник копійки, чи мона до вас підписатися? а то скоро стільки питань буде по ремонту ітд.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юра 1 Скарга Опубліковано: 16 січня 2009 Драсте, я тут новенький, і майже власник копійки, чи мона до вас підписатися? а то скоро стільки питань буде по ремонту ітд.... конечно можна, только сначала запомни профиль (откуда ты), а потом зайди остав информ о себе в разделе ДЛЯ НОВОПРИБЫВШИХ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 16 січня 2009 это сегодня будет встреча? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 17 січня 2009 EDoktor зустрічі КОЖНОЇ суботи!!! ur4kwaзвичайно шо і можна і навіть треба! і з питаннями, які тебе цікавлять, допоможєм Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ur4kwa 1 Скарга Опубліковано: 17 січня 2009 Драсте, я тут новенький, і майже власник копійки, чи мона до вас підписатися? а то скоро стільки питань буде по ремонту ітд.... конечно можна, только сначала запомни профиль (откуда ты), а потом зайди остав информ о себе в разделе ДЛЯ НОВОПРИБЫВШИХ Ну так як я майже власник, тому ще не всю інформацію знаю про свій автомобіль, тому і не всюди про себе інфу залишив... А наразі дякую за запрошення. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 17 січня 2009 Вот и встретились, и после встречи провел тест новой резины: Dunlop Graspic GRSD2, если ровнять с полулысой Росавой :twisted: то могу сказать доволен на все 100% покупкой. Тестировал на подъеме Цегельского-Шумського, запрыгнул на горку, как кенгуру........ :nzd: Тестировал потом подъеме на Сахарова-Куликівська, вообще сказка... :pri: Может, у кого есть на примете горка в нашем славном городе, для теста резины? P.S. С Б.Хмельницького на высокий замок, заехал майже как летом, ось.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 18 січня 2009 ти краще розкажи, як ти прікольно вікна помив Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 18 січня 2009 Ну чучуть прохладно на улице, вот и "мистер мускол" у меня замерз на лобовом................. :cry: Треба буде, мойщика установить, считаю это вопросом времени......... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 19 січня 2009 ага замерзло моментально кажуть що у воду спирт додають щоб не замерзала Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 19 січня 2009 агазамерзло моментально кажуть що у воду спирт додають щоб не замерзала В какую воду? Какой спирт? Если вы про бачок омывателя то туда зимняя жидкость незамерзайка льется. Если про промывку стекла то его той же жидкостью можно промыть - но что-то я не встречал такой необходимости - в мороз грязи нету, а в оттепель ничего не замерзает. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 19 січня 2009 У меня, омыватель лобого стекла отсутствует полностью, завтра наверно поеду его покупать по запчастям, и устанавливать буду. А то Мистер мускул, со спиртом шустро замерзает.......... :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 19 січня 2009 ти мабуть не лий той містер мускул кажуть резину може пороз"їдати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 19 січня 2009 ти мабуть не лий той містер мускулкажуть резину може пороз"їдати +1. Мой только спец жидкостями - они не агрессивны к резине и пластику. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 20 січня 2009 тема про наші зустрічі обговорюється ще тут: Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 20 січня 2009 класно посиділи в суботу " class="ipsImage" alt="Зображення"> Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
black3383 1 Скарга Опубліковано: 20 січня 2009 На фотці саме краще вийшла тачка , практично всі решта в фокус не попали :cry: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 21 січня 2009 нічого, будуть ще фотки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 21 січня 2009 О. То вас там уже много народу Уже можно думать о какой-то межобластной встрече весной где-то на полпути (это Броды какие-нибудь получаются). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 21 січня 2009 SLIP і то ще не всі! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
black3383 1 Скарга Опубліковано: 21 січня 2009 SLIP Все залежить від того, коли весна почнеться. А в Броди, то елементарно - дорога туди хороша!!! При хорошій організації, вже зараз можна назбирати 15 задньопривідних ВАЗів (більшість "копійки"), а до весни .... + 10-15 авто, як мінімум. :frfr: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ur4kwa 1 Скарга Опубліковано: 21 січня 2009 а тоді в я вже з вами буду... буду як посередник між рівне і львовом.. так як і там і там живу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юра 1 Скарга Опубліковано: 21 січня 2009 SLIP а нам дорога в Броди хорошая??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ur4kwa 1 Скарга Опубліковано: 21 січня 2009 SLIPа нам дорога в Броди хорошая??? ну когда я в последний раз ехал, то после бродов дорога біла оч плохая, и до самого ровно... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах