EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 29 січня 2009 вул. Виговського, 51. працює з 09-00 до 18-00. Реально, на тих запчастях що я купляв від 10-15 грн з кожної штуки міг би з єкономити................. Ціни, там короче нормальні........... Думаю, що треба трохи рухатись з картками, та топати в той магазин, в мене закупка приблизно під 1000 грн, по моїх разрахунках, як би їх на 10% як мінімум розкрути, було б не погано. vedmid, що там по картках Ваз- клуб? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 29 січня 2009 я б казав зібратись дружно, декількома машинами поїхати, поговорити і одразу ж в той день трохи скупитись, це б було логічно. в мене є теж список закупок, але через ту кризу ненаю чи буду при фінансах. ну і цікавить шо взагалі там є? все стокове чи є трохи нестрандартних речей. бо мене цікавлять аморти газ-мяс, свічки NGK, задній стаб і розпорка. чи в них таке буває? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 29 січня 2009 тут є тема про карточки можете глянути як виглядають Посилання там є адреса скриньки - куди слати заявку форму заявки я маю - хто буде замовляти - пишіть своє мило і я вишлю потім відсилаєте її на вказане мило коли буде трохи заявок - буду домовлятись за пересилку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 29 січня 2009 Нутак шо , буде зустріч в суботу на окружній ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 29 січня 2009 Что синоптики заказывают за погоду на выходные? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 29 січня 2009 сорі за офф. в неті є багато подібного і навіть дуже багато, але ось це вартує уваги!!! і це повний сток! тре і нам так вчитись: Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 30 січня 2009 Притакіх тренуванях будем чястими гостями в магазинах автозапчястин :wink: ,і капіталку робити раз в рік !!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 30 січня 2009 ВАЗоводи!!! цього тижня зустрічі не буде! Я з Сашою вирішили перенести всі наступні зустрічі на п"ятницю. шоб не мати більше проблем з зайнятим кафе. Якщо в когось є інакші варіанти, то пропонйте, і можемо ми поміняти місце, час. На наступній зустрічі все обговоримо і вирішимо остаточно! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 30 січня 2009 я тоді на зустрічі приходити небуду ! зробилиб неділю булоб нормально! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
black3383 1 Скарга Опубліковано: 30 січня 2009 ВАЗоводи!!!цього тижня зустрічі не буде! На наступній зустрічі все обговоримо і вирішимо остаточно! Де жа вю! А де шашлик??? Чи ви вже його з"їли??? Взяв м"яч, так х**ч А дні міняти не потрібно, хіба мати ше місце про запас знайти, а то нема кафе і зразу нема зустрічі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
black3383 1 Скарга Опубліковано: 30 січня 2009 ВАЗоводи!!!цього тижня зустрічі не буде! Я з Сашою вирішили перенести всі наступні зустрічі на п"ятницю. :cccc2: Ти собі з Сашою зустрічайся коли хочеш!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 30 січня 2009 ВАЗоводи!!!цього тижня зустрічі не буде! Я з Сашою вирішили перенести всі наступні зустрічі на п"ятницю. :cccc2: Ти собі з Сашою зустрічайся коли хочеш!!! Абсолютно підтримую , якщо бар замовлено кимось на суботу то перенесем на неділю , а якщо і на неділю замовлять то є і інші бари , тибільше можна на відкритому повітрі зустрітись!"НЕАЧКУЙТЕ" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 30 січня 2009 я тоді на зустрічі приходити небуду ! зробилиб неділю булоб нормально! хто ще за то щоб зустрічі проводити в неділю? А дні міняти не потрібно, хіба мати ше місце про запас знайти, а то нема кафе і зразу нема зустрічі. Поскільки наше кафе заняте - пропоную перенести зустріч в на неділю в марсель, де ми до того зустрічались А де шашлик??? Чи ви вже його з"їли??? Взяв м"яч, так х**ч на вихідні має бути мороз, якщо хочете їхати - зголошуйтесь швиденько і будемо домовлятись Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 30 січня 2009 slim_painter, такшо зустріч відбудеться , можливо безтебе , обговорим чи буде це в цю суботу чи цю неділю і де? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 30 січня 2009 шо це за шум?! я НОРМАЛЬНО написав: Якщо в когось є інакші варіанти, то пропонйте, і можемо ми поміняти місце, час. я нічо нікому не вказував і не збираюсь а просто хочу зробити як краще, і Fani,black3383 заспокойтесь!!! black3383стосовно шашлика, то питання не до мене. я казав зразу шо цього тижня не зможу. і так само я нікого НЕ ЗАСТАВЛЯВ проводити на окружній, я просто ше за довго до відкриття дав пропозицію і народ зголосився!!1 тому там! і ви теж зголосилися, але подумайте самі шо їм вигілніше чи ми чи великий банкет, які там часто, як бачимо.!!! Я НЕ ЗАСТАВЛЯВ ПЕРЕНОСИТИ НА П"ЯТНИЦЮ!!!! Я ЗАПРОПОНУВАВ!!! і місце і час ми разом обговорюємо! і не тре тут шум піднімати! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 30 січня 2009 slim_painter, я шум не піднімав , просто коли пишуть зустрыч відміняэться то треба мати вагоміші причини для цього . Ти мігби просто попередити що бар замовили для банкету , і ми шукаєм інше місце щоб провести зустріч , або інший день цього тижня! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 30 січня 2009 давайте ближче до теми коли і де? шашлик? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 30 січня 2009 Бар на окружній замовлено на суботу і неділю ? якщо так то можна провести зустріч і в марселі, якщо тільки на суботу то можна і на окружній в неділю зібратись. але шось мало народу обговорюють зустріч всім іншим ятак зрозумів по...й коли і де буде зустріч :girl: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fen 1 Скарга Опубліковано: 30 січня 2009 fenжовті карточки зняли :Yahoo!: :Yahoo!: , так що з тебе пиво на шашликах :upl: :mat: я ше здивувався, як то так)))...хто з них виявився таким добрим?)) на рахунок зустрічі, то для мене субота чи неділя значення немає.....бажано після 18 00 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 30 січня 2009 ВАЗоводи!!!цього тижня зустрічі не буде! це ти трохи зарізко написав краще якщо така ситуація - пиши що в кафе заняте і переносимо в марсель (чи в інше місце) доречі ідея нарахунок запасного варіанту лишається відкрита - вносіть свої пропозиції я розумію що літом питання буде вичерпане, бо будем за місто виїжати, але пропоную спільно обдумати стратегію щодо таких випадків, бо прийде нова зима і щоб ми не товкли воду в ступі - а мали конкретний план дій на такі випадки наступне стосується всіх: не будьте такими образливими - це автоклуб, добровільна організація, ніхто приходити не примушує, так само як і не забороняється вносити свої пропозиції клуб у львові тільки починає свій розвиток, тому пропоную ставитись один до одного більш лояльніше - я ще не зустрічав організації, в якій би з першого дня не виникало б жодних проблем ми ж є клуб, нас об"єднує спільний інтерес, і те як ми собі все організуємо - так і будем мати ви думаєте як в києві засновували клуб все було гладко? я більш ніж впевнений, що і вних виникали якісь проблеми Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 30 січня 2009 EDoktor, vedmid хто ще їде на шашлик? давайте рішайте якщо їдем - сьогодні, максимум завтра треба купити м"ясо і замаринувати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 30 січня 2009 значить робимо таким чином: всі хто хоче їхати на шашлик - приходьте до аквапарку в суботу на 19:00 якщо хочете поїхати на шашлик в неділю (після обіду) - передавайте гроші через тих хто зможе прийти там ми визначимось скільки чого купляти та інші організаційні питання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_JONIvan_ 1 Скарга Опубліковано: 30 січня 2009 Хтось на рахунок того магазину був прав, ціни там цікавіше ніж на базарі....... Переконався? нарахунок співпраці чи знижок навряд шось вийде, хіба дуже великими партіями, зараз всі гроші рахують, я вже в них питав на шашлик я б поїхав, навіть можу організувати мангал і дрова але народу тре по-більше Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 30 січня 2009 так завтра на зустрічі обговоримо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_JONIvan_ 1 Скарга Опубліковано: 30 січня 2009 В суботу не знаю чи буду, але якшо збереться хоча б 5-6душ на шашлик, то я з вами vedmid EDoktor позвоните мені хтось 80637247462 (80679450141) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах