vedmid 2 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2009 тепер КОЖНОЇ П"ЯТНИЦІ (ближче до вечора) я буду тут писати, чи в суботу вільне кафе, чи в неділю, чи взагалі думаєм запаснй варіант.[off]в четвер писати не буду, бо в п"ятницю зможе хтось прийти і замовити[/off] це оптимальний варіант, але що робити тим в кого нет тільки на роботі? або обмежений доступ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_JONIvan_ 1 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2009 вот і я Шашличок вдався на славу, пів кіля на кулюк всам раз, компанія супер, на другий раз я пасажир, забиваю вже так хотілося під шашлик випити Треба по-частіше так збиратися, але не кожної суботи :shock: бо сзипка може спопитись... ...і збиратись тре скорше на пяту-шосту Доречі був на другий день, внеділю, в Раковці, тож на шашликаж, з тим самим мангало-диском, можна туди поїхати, там горки є, можна покататись класно, на поліках :D якшо в суботу виходить на Окружній то буду 100пудово шашлик -1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_JONIvan_ 1 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2009 ааа)))) і ше, в тому Оброшино такі бардюри високі шо торба :shock: порівняв собі фартух передній, бардюр був такий шо аж номер заципило Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2009 _JONIvan_, їздити треба по дорозі ане побардюрам :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_JONIvan_ 1 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2009 там дороги вашє не було, сплошний каток просто питання -Нах такі високі бардюри? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2009 та не тре далеко їздити. у львові теж бордюрів хватає :D я колись собі передні два кріплення під домкрат нафіг погнув :crazy: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2009 тепер КОЖНОЇ П"ЯТНИЦІ (ближче до вечора) я буду тут писати, чи в суботу вільне кафе, чи в неділю, чи взагалі думаєм запаснй варіант.[off]в четвер писати не буду, бо в п"ятницю зможе хтось прийти і замовити[/off] це оптимальний варіант, але що робити тим в кого нет тільки на роботі? або обмежений доступ? знач тоді буде хтось займатись смс розсилкою Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2009 а ми нормально проїхали де ти ті бардюри найшов інша справа - ти їх бачив перед тим як на них лізти? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_JONIvan_ 1 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2009 vedmid на повороті пішов прямо, ясно шо бачив, але нічого зробити не міг та то не страшно, добре шо диски не погнув і ходава ціла slim_painter даш мені якось знати на рах суботи, бо нету не буде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2009 знач тоді буде хтось займатись смс розсилкою Есть рассылка клуба. Насколько я помню там участие стоило чуть ли 5 или 15 грн в год. Если хотите - подключайтесь, Юра 2-ешник сделает вам группу Львов и какой-то ответсвенный товарищь будет рассылать сообщения с местом и временем проведения встреч. По большому счёту цена участия будет зависить от кол-ва разосланных сообщений так что палку тоже перегибать не нужно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2009 Народ ну то шо буде тої суботи шось чи нє? І де ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
black3383 1 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2009 Masterio сьогоні вечером будем точно знати, де і коли Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2009 ааа)))) і ше, в тому Оброшино такі бардюри високі шо торба :shock: порівняв собі фартух передній, бардюр був такий шо аж номер заципило А навіщо ти фартух вдів? :shock: І де ти бордюри знайшов в тому Оброшино? :shock: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
black3383 1 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2009 07.02 (субота) о 18.00, кафе на вул. Окружна 57, біля маг. "Пан Спортсмен" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2009 black3383 то вже точно чи може ше шось помынятися. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2009 Сьогодні, там здається була зустріч Lancer клуба...... Хоча можу помилятись.......... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
black3383 1 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2009 Masterio Точно Якби щось помінялось, то по-любому збираємось там!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
black3383 1 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2009 Сьогодні, там здається була зустріч Lancer клуба...... Хоча можу помилятись.......... vedmid в тому питанні компетентний :mail: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2009 Я в суботу або запізнюсь або неприйду , робота мля :poz: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2009 Fani одне скромне питання, ти працюєш тільки по суботах, чи в тебе так графік випадає? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2009 Masterioя працюю через день ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2009 а ну тоді тяжко шось зробити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2009 vedmid в тому питанні компетентний там взагалі-то slim_painter знайомі він точно скаже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2009 07.02 (субота) о 18.00, кафе на вул. Окружна 57, біля маг. "Пан Спортсмен" підтверджую зустріч буде як вказано Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2009 Бачу зустріч переросла під вечір, і ми відправились на Вокзал, познайомитись з ВАЗівцями, з Києва.. Так що ще трохи, і можна буде організовувати міжобласні зустрічі на заході України.............. А літом, можна в Карпати на тиждень другий, можна і на більше...... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах