Masterio 1 Скарга Опубліковано: 11 березня 2009 Того тижня коли збираємся??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 11 березня 2009 Мужики, продається ВАЗ 21011, 1975р.в. СРОЧНО!!!! Детальніше на: Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 12 березня 2009 думаю можна в суботу, але почекаєм, що slim_painter скаже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 12 березня 2009 народ, в неділю слалом! Дата проведення: 15.03.2009р. НЕДІЛЯ 11.30-13:00 - реєстрація 12:00 практичні заїзди 13:00 СТАРТ Місце проведення: навчальна площадка Брюховичі. пишіть хто поїде і хто хоче в пасажири! ну і де і коли збираємся я якщо встигатиму, то на годинку поїду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 12 березня 2009 А на якесь пиво збираємся?? Тільки не в неділю. Я в неділю працюю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 12 березня 2009 якшо буде сніг то я пасажир, а як ні то на машині :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 12 березня 2009 almazснігу не буде! такшо давай бери машину і тусуєм колоною, якщо назбирається народ! я постараюсь в ночі зробити прапор Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 12 березня 2009 Я свою зібрав тількі акумулятор треба зарядити і я звами в колону прославляти ВАЗ :pri: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 12 березня 2009 +1 буду на машині, але на деу :wink: місце зустрічі де? у якій годині? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 12 березня 2009 місце зустрічі думаю Окружна, так як ми раніше домовлялись. звідти і поїдем. чи хтось проти? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 12 березня 2009 slim_painter Ну то шо в суботу збираємся чи нє? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 12 березня 2009 Masterio пінзінонасос брати? буш дивитись? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 12 березня 2009 slim_painter Ну то шо в суботу збираємся чи нє? %) я ж казав. в п"ятницю вечером буду писати, або якщо не зможу написати, то комусь подзвоню, хай напише. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 12 березня 2009 пишу ше тут, пропоную Пузату хату в Метро Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 13 березня 2009 пишу ше тут, пропоную Пузату хату в Метро якщо так, то може хтось мене підбере? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 13 березня 2009 vedmid Ти хоч цього року виїдеш ? :o Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 13 березня 2009 Коли саме збираємся? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 13 березня 2009 Хто знає, де можна дістати шкіру, щоб обшити руль? І скільки вона буде коштувати? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 13 березня 2009 vedmidТи хоч цього року виїдеш ? ага вже в суботу буду ставити підкрильники, закріплю амортизатор, взнаю чи зняли з реєстрації і буду рішати з оформленням надіюсь до кінця місяця виїхати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 13 березня 2009 наклейка не погано дивиться але чогось не вистачає, це чия машина? Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 13 березня 2009 може Вані? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 13 березня 2009 andy_sniper Насос бери!!!!! Давайте тоді завтра їдем в Хату Пузату. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 13 березня 2009 andy_sniper ОГО! Звідки в тебе та фотка?????? ТО МОЯ МАШИНА, Я НА ПАРИ ПРИЇХАВ! :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_JONIvan_ 1 Скарга Опубліковано: 13 березня 2009 vedmid та де там, моя не така чиста ти з дверними замками вже розібрався? піпл, дафайте фнатурі завтра в Пузату(Метро) годинка сьома хто за, моргніть фарами :twisted: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 13 березня 2009 Masterio ні у суботу я не зможу. якшо їдеш на слалом у неділю то я позакидую барахла у машину подивишся собі, може шось найдеш. у мене 2 бинзонососи оказується))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах