vedmid 2 Скарга Опубліковано: 23 березня 2009 ось фотки: початок чуть не перейшло в футбол тюнінх "на ходу" копійка "робить" девятку :gaz: копійка "робить" девятку :gaz: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 23 березня 2009 ВІДЕО: Посилання Посилання Посилання Посилання Посилання Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 23 березня 2009 :D :D :D рульні фото!))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 23 березня 2009 Мда! От такі б фотозвіти робити з кожних покатушок! :pri: :pri: :mail: :pri: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 23 березня 2009 зробимо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 23 березня 2009 я думаю шо я вже попаду на наступні покатухи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 23 березня 2009 vedmid Ти би вже своє "копейко" вигнав на двір. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tazik2101 1 Скарга Опубліковано: 23 березня 2009 хочу приеднатись до клубу. я був в неділю на оранжевій 2101.коли наступна зустріч Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 23 березня 2009 tazik2101 раді бачити нових людей, тим більше на злих машинах ближче до кінця тижня уточнимо, шо коли і де. :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 24 березня 2009 саме так п"тниця вечір - субота ранок буде інфа коли і де зустрічаємось Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 24 березня 2009 vedmidТи би вже своє "копейко" вигнав на двір. сьогодні обіцяли зняти з обліку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 24 березня 2009 Хто може зімною підїхати до ДСК маю йти дивитись на магнітолу , недуже хочиться йти самому! :oops: Десь в районі обіду! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 24 березня 2009 Fani я на парах :cry: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 24 березня 2009 ти хоть розкажи як купиш Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 24 березня 2009 Обовязково , шо так ніхто неможе виділити годину , півтори чясу ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 24 березня 2009 Fani більше не будем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 24 березня 2009 Та нічо , нехочу шоб тему закрили ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 24 березня 2009 Народ давайте тої неділі десь на 17:30 на півночі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 24 березня 2009 Обовязково , шо так ніхто неможе виділити годину , півтори чясу ? ти б краще смс розіслав, а то в такий час мало хто на сайті. так шо там з магнітофоном? купив? тут можна срати, ніхто не пошле, а на ЛТК акуратно! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 24 березня 2009 не і тут треба акуратніше ! купив (взяв так сказать на ТЕСТ драйв) :D зато 350 грн СД , МР3 , USB. фірма AEG :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 24 березня 2009 Fani а мені таке дістати можеш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 24 березня 2009 Ну незнаю я взяв в людини якій дуже сильно треба були гроші , якшо мені несподобається віддам назат , але він його точно більше непродасть , забув написати мафон має десь пів року ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 24 березня 2009 Обовязково , шо так ніхто неможе виділити годину , півтори чясу ? Мені завтра в той район треба, але щойно до Львова приїхав.... Проїхав сьогодні 280 км........... І мене ледве УАЗик витягнув з болота, жах а не дороги....... :crazy: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 25 березня 2009 тут можна срати, ніхто не пошле, а на ЛТК акуратно! зато в разі чого можуть забанити так що будьте обережні і ще одне - там десь Fani створював тему тіпа хочу мафон Мені завтра в той район треба, але щойно до Львова приїхав....Проїхав сьогодні 280 км........... Cool І мене ледве УАЗик витягнув з болота, жах а не дороги....... де ж це тебе засмоктало? доречі, ще не всі сказали свою дату народження Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 25 березня 2009 Мені завтра в той район треба, але щойно до Львова приїхав....Проїхав сьогодні 280 км........... Cool І мене ледве УАЗик витягнув з болота, жах а не дороги....... де ж це тебе засмоктало? Десь в Тернопільський області........ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах