andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 14 березня 2009 фотки класні! розказуйте шо рішили за завтрашній день! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 14 березня 2009 Мда класно посиділи, покатались! :D :silly: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 14 березня 2009 vazik_lv Ти був найкращий!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 14 березня 2009 ви хоть коментарі лишайте Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 15 березня 2009 vazik_lvТи був найкращий!!!!! Спасибі!!!!! :repa: :good: :Rose: Я трошки позажигав :cccc13: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 15 березня 2009 ви хоть коментарі лишайте Та тут слів нема! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 16 березня 2009 Що там цього тижня? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 16 березня 2009 vazik_lv Та то ше часу і часу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 16 березня 2009 Мужики, я чого питаю, бо в суботу напевно машину буду робити, якщо в п"ятницю не встигну закінчити! А то сьогодні посеред дороги гальма відмовили, педаль провалилась! А якщо в неділю то точно буду! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 17 березня 2009 я також буду машину робити але на зустріч прийду якщо буде в суботу погодка - то краще в неділю хтось там щось за шашлик казав... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_JONIvan_ 1 Скарга Опубліковано: 17 березня 2009 на мінімальне пиво так шашлик ніяк не виходить, план стосовно грошей минулих вих і так перевищив ще й чудо лист чекаю :o Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 17 березня 2009 думав теж присвятити день машині, але ну нах в таку погоду... пиво так! на шашлик не поїду... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 17 березня 2009 я мав на увазі неділю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 17 березня 2009 vazik_lvтіпа шашлик Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 17 березня 2009 Шашлик відміняється, пиво - так, але бажано в неділю! Суботу і зранку неділі присвячую машині! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 17 березня 2009 Мужики хто хоче іменні номера????? (наклейка на ПВХ) Ціна 15 грн - 1шт! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 17 березня 2009 На ЛТК продається тверда підкладка під козирьки (УВАГА! В КОГО М"ЯГКИЙ ПОТОЛОК!) Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 17 березня 2009 Давайте краще в неділю! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 17 березня 2009 в неділю так неділю, я тоді в суботу теж поколупаюся, може приїду на ній нарешті вже :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 17 березня 2009 І я за неділю +1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EDoktor 1 Скарга Опубліковано: 17 березня 2009 Так коли Шашлик? :shock: Не зрозумів.......... :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 18 березня 2009 походу його не буде всі відмовились Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 18 березня 2009 Для хорошого шашлика треба хорошу погоду! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 18 березня 2009 а минулого тижня якраз погодка була прікольна Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 19 березня 2009 нарив таку штуку: Посилання що скажете? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах