vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 26 березня 2009 vedmid То коли ми їдем тебе зустрічати біля воріт????? ????? Хтось буде на Північній 14:00-14:30 в неділю? На вихідні пропоную зробити пробіг, погода має бути хорошою до +15! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 26 березня 2009 andy_sniper Та мені якось то ЛТК :silly: :silly: :girl: :silly: Приганяй свого знайомого до нас, ми йому машинц самі помалюєм Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 26 березня 2009 vedmidНа вихідні пропоную зробити пробіг, погода має бути хорошою до +15! я ЗА! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 26 березня 2009 Давайте десь тоді в неділю під вечір так годинка 5-та 6-та.Бо я на роботі :cry: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 26 березня 2009 slim_painter І я за, головне щоб мої з села вернулись, а то я своєї ПЕ-ПЕ не буду мати! Masterio А ти думаєш, якщо ми збиремося 14:30 то до 17:00 розїдемся?????? :iq: НІ, недочекаєшся, ми будем чекати тебе :D ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 26 березня 2009 Masterio +1 Я також на роботі! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 26 березня 2009 Masterio Fani Тоді будемо щось думати :x ! Дивіться на форум в суботу, неділя зранку! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 26 березня 2009 Masterio ні у нього трішки ліпша. у нього фарба повигорала. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 26 березня 2009 andy_sniper І не такі малювали, приводь, помалюєм з ніг до голови і з коліс до криші! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 26 березня 2009 andy_sniper Полірнем до метлу , буде як новенька :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 26 березня 2009 andy_sniperПолірнем до метлу , буде як новенька :D Подстолом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 26 березня 2009 vazik_lv прокачаєш тачку ))))))))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 26 березня 2009 vazik_lv прокачаєш тачку ))))))))))))) Тепер тільки на телефоні або в приваті прокачую! :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 27 березня 2009 vedmidТо коли ми їдем тебе зустрічати біля воріт????? в суботу поміняю всі пильники, поставлю підкрильники, ще купа всього запланував якщо все буде добре - наступної суботи оформлю і УСЕ! лишиться розвал-сходження, регулювання фар, дещо по електриці... головне розібратись щоб йшов заряд на акум Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 27 березня 2009 Masterio А ти думаєш, якщо ми збиремося 14:30 то до 17:00 розїдемся?????? :iq: НІ, недочекаєшся, ми будем чекати тебе :D ! В тому проблема шо я йду на ніч і мені треба хоть трохи перекімарити. Тому і кажу шо давайте десь на 17:00 18:00. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 27 березня 2009 Може в суботу здибаємось? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 27 березня 2009 В суботу багато тоже хто занятий, дехто з машинами бавиться! Може тоді пиво ввечері в неділю?? Ну мужики дивіться я всюди, але субота і неділя (ранок), я без машини! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 27 березня 2009 ОК , якщо комусь треба допомогти з машиною звоніть пишіть , якщо буду незанятий зрадістю допоможу! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 27 березня 2009 Давайте в неділю на північ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 27 березня 2009 Fani ти якраз роботи приїдеш!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 27 березня 2009 а шо ти там в вечоры збираэшся робити ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 27 березня 2009 Fani потягаэмся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 27 березня 2009 Я поки мотор не відремонтую , ганятись небуду , хібашо з мопедом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 27 березня 2009 ОК , якщо комусь треба допомогти з машиною звоніть пишіть , якщо буду незанятий зрадістю допоможу! якщо маєш бажання можеш приїжати - позаглядаєш, може щось поможеш я якраз зі своєю буду возитись Думаю що то буде цілий день Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 27 березня 2009 vedmidТо коли ми їдем тебе зустрічати біля воріт????? в суботу поміняю всі пильники, поставлю підкрильники, ще купа всього запланував якщо все буде добре - наступної суботи оформлю і УСЕ! лишиться розвал-сходження, регулювання фар, дещо по електриці... головне розібратись щоб йшов заряд на акум Значить так!!!!! :silly: Ми приїжаєм помагати тільки щоб ти скорше виїхав! :D :D :D 1. Пильники поміняєш сам; 2. Фари? Поставим лаппи сотки і регулювати не треба буде всюди світити, аж назад засвічувати! 3.Розвал - сходження можеш неробити доти поки в нас дороги не зроблять, а то тобі його вистачить на пів дня хорошої їзди! :D 4.На рахунок оформлення поможем, замовим номера і техпаспорт у C#@O$ (наклейки на ПВХ) і як каже SLIM - ВУАЛЯ! :mail: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах