Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

vedmid

То коли ми їдем тебе зустрічати біля воріт?????

в суботу поміняю всі пильники, поставлю підкрильники, ще купа всього запланував

якщо все буде добре - наступної суботи оформлю і УСЕ!

лишиться розвал-сходження, регулювання фар, дещо по електриці...

головне розібратись щоб йшов заряд на акум

Значить так!!!!! :silly: Ми приїжаєм помагати тільки щоб ти скорше виїхав! :D :D :D

1. Пильники поміняєш сам;

2. Фари? Поставим лаппи сотки і регулювати не треба буде всюди світити, аж назад засвічувати!

:lol: 3.Розвал - сходження можеш неробити доти поки в нас дороги не зроблять, а то тобі його вистачить на пів дня хорошої їзди! :D

4.На рахунок оформлення поможем, замовим номера і техпаспорт у C#@O$ (наклейки на ПВХ) і як каже SLIM - ВУАЛЯ! :mail:

Все гініальне - просте, і вчать такому в НУ"ЛП":D

пи.си. Ху із SLIM?))))))))

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
1. Пильники поміняєш сам;

поміняю

2. Фари? Поставим лаппи сотки і регулювати не треба буде всюди світити, аж назад засвічувати!

фари стоять, треба ободки примутити, регулювати буду нормально, щоб не їздити як рагулі

3.Розвал - сходження можеш неробити доти поки в нас дороги не зроблять, а то тобі його вистачить на пів дня хорошої їзди!

а резину пожере

в мене ж мішеліни стоять

4.На рахунок оформлення поможем, замовим номера і техпаспорт у C#@O$ (наклейки на ПВХ) і як каже SLIM - ВУАЛЯ!

вуаля це добре, але хочеться по закону

Поділитися повідомленням

Народ! Завтра 29 березня відбудеться жіночий слалом в Брюховичах, коли саме ще невідомо, тому що в 10:00 вони стартують на Олеськ, а після того в Брюхи! Тому пропоную зібратися поїхати туди десь на 12:00-13:00! Там на місці, якщо буде така сама погода як сьогодні можна буде організувати невеликий пік-нік!!! :)

Хто ЗА????? Зголошуйтесь!

Поділитися повідомленням

По голосуванню більшості завтра рюховичі відміняються, на 15:00 на вул. Північній! :git: :mail: :pri:

Поділитися повідомленням

а в мене вже техогляд і техпаспорт на руках
:pri: :pri: :pri: :pri: :mail: :mail: :mail: :pri: :pri: :stp: :roga: :beer: :beer: :beer: ВІТАЄМО!!! ВІТАЄМО!!! ВІТАЄМО!!! ВІТАЄМО!!! :trud: ВІТАЄМО!!! ВІТАЄМО!!! :ser:

Так що на наступну суботу урочисте спущення на асфальт?????? :wink:

Поділитися повідомленням

а в мене вже техогляд і техпаспорт на руках
:pri: :pri: :pri: :pri: :mail: :mail: :mail: :pri: :pri: :stp: :roga: :beer: :beer: :beer: ВІТАЄМО!!! ВІТАЄМО!!! ВІТАЄМО!!! ВІТАЄМО!!! :trud: ВІТАЄМО!!! ВІТАЄМО!!! :ser:

Так що на наступну суботу урочисте спущення на асфальт?????? :wink:

і шампанське об лобовуху :D

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз