Masterio 1 Скарга Опубліковано: 29 березня 2009 Vedmid Ну то коли ти вже виъзждаэш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 29 березня 2009 Masterio Скоро, скоро наш ведмедик виїде, напевно на наступний тиждень будем зустрічати! :pri: :tsr: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 29 березня 2009 Продається ВАЗ 21011! Посилання Нова ціна 1100 $ ! СРОЧНО! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 30 березня 2009 vazik_lv Для того існує інша тема Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 30 березня 2009 Потрібна допомога: хто може позичити 1000грн? - маю віддати до кінця тижня за документи до середини квітня віддам + :beer: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 30 березня 2009 Днжце наш black3383 пропав ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 30 березня 2009 Днжце наш black3383 пропав ? вчора вроді в нього днюха була, але то не точно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 30 березня 2009 Masterio шо там з тими футболками? Кепки є можливість зробити?????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 30 березня 2009 vazik_lv Покишо ніхто нічого некаже. Треба кепки будуть кепки. Тільки то треба шоб всі зголосились бо там треба мінімум 10 футболок і тоді ціна нормальна. Такшо давайте макет підписуйтесь хто хоче і в перід! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 30 березня 2009 макети готові, більшість вже бачили і проти ніхто не мав. з футболками проблем не буде, буде більше ніж 10шт. я собі тіки беру 3-4. завтра закину сюди макети. бо сьоня вже йду спати.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 30 березня 2009 slim_painter ок Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 30 березня 2009 і я хоцю хвутболку! :cry: покажіть як вона буде виглядати! і ціну Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 31 березня 2009 andy_sniper Ціна залежить від того з якого матеріалу ми виберем футболки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 31 березня 2009 Masterio Ну напиши ціни від і до ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 31 березня 2009 Masterio Слім бере 3 або 4 футболки, я візьму напевно зо 5 штук різного кольору! То вже 10 буде, а нас багато, думаю на штук 20 - 30 можна вже розраховувати! Матеріал бажано, щоб не парив! :D Ти орієнтовно ціни напиши! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 31 березня 2009 Fani Ціна від 27грн і до 230 грн.It раз кажу шо все залежить выд матерыалу футболки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 31 березня 2009 Але мені треба макет, хто має викиньте. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 31 березня 2009 Masterio А з якого матеріалу за 230????? :D :shock: :shock: Люди голосуєм за ціни !!!! Masterio СЛІМ викине тобі макети! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 31 березня 2009 ось макет: " rel="external">Посилання робим такі самі червоні з білим надписом, чорні з білим надписом, білі з червоним надписом. є ше ідея Sabu там внизу де на значку писати модель 2106, ну шо в кого Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 31 березня 2009 Можна і шо в кого ! Я за! Але мені з 5 шт, 2 без логіна! Тут я одного мужичка з ЛТК агітую в наш клуб! Там в темі нашій на ЛТК хтось писав де наступна зустріч, а то він не проти приєднатися! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 31 березня 2009 ок завтра я тоді газую всьо розпитаюсь дам макет і вечером розкажу шо до чого. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 31 березня 2009 напишіть хто хоче футболки і скільки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 31 березня 2009 Я покішо одну ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 31 березня 2009 Ше таке питання, хто завтра на колесах і міг би зі мною зїздити на ту фірму переговорити! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 31 березня 2009 я завтра троха святкую :D , такшо без коліс, сорі. мені 3шт. по одній кожного кольору, але запитай скіки сам друк, якщо я куплю футболки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах