Fani 1 Скарга Опубліковано: 31 березня 2009 Я завтра на радіо базар за С.Д. а потім можливо поїду vedmid допомагати машину збирати! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2009 Fani чекаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2009 Народ шо ніхто сьогодні не на машині? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_JONIvan_ 1 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2009 vedmid Добавлено: Ср Апр 01, 2009 7:21 am і не спиться тобі, певно безсонниця, вже дочекатись не можеш коли викотиш чвою малу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_JONIvan_ 1 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2009 Masterio я на машині, але то вже певно пізно... скинь мені якось координати тої кантори де роблять ті фудболки, можна на моб. Наперід дякую! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2009 Запитайся скільки сам друк! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2009 _JONIvan_ Так хто має пряиі рукі всі 3тього квітня до vedmidя збирати машину , там ще є над чим працювати ! :o Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2009 3 то п"ятниця?????? Подзвоните якщо я не буду мати справ, то поможу з задоволенням! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2009 якшо шось по-кузову то можу допомогти! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2009 І так народ був я на тій друкарні злий як пес. Значить день сьоднішній. 1) Зранку на кольці зупинили гайці.Слава богу шо без штрафу. 2) Залив на ОКО машина ТУПАРИЛА стала ледь ледь їде. 3) Обірвав вихлопну як заїзджав на друкарню 4) При їхав я на друкарню директора нема.Чекав 40 хв. Вот так в мене пройшов день. А тепер що до футболок. Значить друк коштує це при умові якшо берем 20 шт. Перід-10грн Спина-7грн Дизайн-30грн Футболка напыв-стрьомна 21грн футболка нормальна-35 грн. Говорив за ідею САБИ. То трохи задороге задоволення :o Ставте питання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2009 Masterio Ітого 72 грн ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2009 А нафік дизайн????? :silly: :silly: :silly: :silly: В нас все готово нічого не треба розробляти! Тільки 7 і 10 грн.! Футболки самі закупим! :pri: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2009 Перід-10грн Спина-7грн футболка нормальна-35 грн. 17+35= 52 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2009 Masterio співчуваю :crazy: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2009 УВАГА! УВАГА! УВАГА! Щойно прочитав на ЛТК, що на вул. Північній, перерили дорогу на відстані 20 м від старту! Народ обурений! Які будуть пропозиції? Можливо махнем в неділю в Брюхи????? :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2009 Народ не дуріть себе 30 грн ділимо на 20шт. Тобто 30/20=1,75і того Перід-10 Спина-7 Футболка35 Дизайн- 1.75 10+7+35+1,5=53,75 грубо кажучи 55грн. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2009 vazik_lv То неправда тільки шо з півночі там всьо гуд :mat: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2009 УВАГА! УВАГА! УВАГА!Щойно прочитав на ЛТК, що на вул. Північній, перерили дорогу на відстані 20 м від старту! ти напевно забув яке то числ і взагалі яке то свято :D і повівся :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2009 Masterio Бачу тебе і гайци і на фірмі розвели, і на мене повівся! ВЧОРА Ж 1 КВІТНЯ БУЛО !!! :D :D :D :D :D :D :D :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2009 vazik_lv На тебе повівся?? ти шось наплутав slim_painter Ти можеш макет футболки зробити в коралі?? Якшо та тоді нетреба буде платит 30uhy/ НАРОД КАЖІТЬ КОМУ І СКІЛЬКИ ФУТБОЛОК. *** :nzd: АКТИВНІШЕ :nzd: *** Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2009 vazik_lvТо неправда тільки шо з півночі там всьо гуд :mat: А це тоді що?????? :D :D :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2009 vazik_lv Я написав шоб ти не вівся на то о пишуть там!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2009 slim_painter Ти можеш макет футболки зробити в коралі?? Якшо та тоді нетреба буде платит 30uhy/ а я і робив корелі! такшо всьо є. тіки я так зрозумів шо тре буде для кожного окремо зробити файли з ніками, а не просто всі дати. такшо безпроблем, зроблю, тіки зголошуйтесь хто хоче!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2009 slim_painter Мені покищо одну білу з Vazik, і одну з ВІТЯ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 2 квітня 2009 Ну мені иросту без ніку ! Ташо хто завтра до vedmidя йде машину допомагати збирати ? я десь після обіду підтянусь ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах