vedmid 2 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2008 Я купив "копійку" ще, правда доробляю, але хотів би зустрітись з одноклубниками - познайомитись щось я дивлюсь по сайту - нас тут мало львів'ян, а на дорогах море "копійочників" треба зібратись і подумати як зробити так щоб нас було багато бо бачу інші регіони збираються - а у львові глухо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2008 Я не проти, є в нас сайт у Львові,форум тюнінг клубу, там багато Жигулістів. Посилання Від мене +3 мінімум. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 9 листопада 2008 ок ще чуток почекаєм маю надію що до нас ще приєднаються я поки-що без машини - доробляю (ще капіталка не закінчилась, ще не заведу) ось думаю до нового року вкладусь а так попередньо я думаю що наша зустріч буде не зовсім довгою - погодка не та поїхати десь за місто "по взрослому:)" я думаю весною а то й літом однак до весни нам треба перезнайомитись підзбирати народу попередньо обговорити куди б ми могли "рванути" та й просто поспілкуватись так би мовити себе показати і на інших подивитись що стосується планів на літо - я пропоную вже почати обговорювати, щоб потім не було: ось воно літо нежданно не гваданно - і давай товкти воду в ступі - поки до когось достукаєшся, поки збереш народ а на 2-3х машинках їхати - не зустріч клубу а сімейний паікнік отже підтягуєм народ, подаєм пропозиції - куда можна було б поїхати: по області чи, наприклад в карпати на базу, чи з палатками і т. д. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2008 Всім привіт! Пропоную проводити у Львові регулярні зустрічі, так, як в інших регіонах наприклад кожної суботи на 18:00 або в неділю на 18:00 місце зустрічі: наприклад біля Аква парку мій номер можна знайти у списку номерів нашого регіону або пишіть тут Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2008 заходи реєструйся на тому сайті де я дав ссилку, там народ підпишеться точно. Я +1, але я без машини (зимує вже в гаражі). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2008 зайду обов'язково я також без машини, але хіба це проблема? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2008 субота 18:00 біля аквапарку? ти будеш? поп'єм пивка, поспілкуємось може ще когось підтянем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2008 В цю суботу неможу, бо їду в Київ. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2008 давай тоді на наступну Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2008 Приємна новина я тут заліз на сайт тюнінг клубу судячи з усього в цю суботу зустріч таки буде наразі нарахував 5-6 бажаючих до кінця тижня планується підтянути більше Виникло питання: власник ВАЗа наш друг, товариш і брат чи в нашому клубі суто "копійки"? Питання важливе і прошу передчасно не вважати мене зрадником :o Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2008 ага забув судячи з того що мені повідписували з ЛТК - зробив висновок що ідея об"єднати ВАЗівців людям сподобалась і буде жити та розповсюджуватись :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2008 vedmid Наш клуб объединяет ЗАДНЕПРИВОДНЫЕ ВАЗы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2008 дякую за інфу я вважаю що зустрічі всеодно варто проводити там багато нашого брата думаю що вони самі зголосяться щодо вступу в клуб але ВАЖЛИВО, на мою думку щоб про нас дізналось якомога більше людей так як я думаю що найефективніша реклама - розмови між людьми прошу мене поправити якщо я не правий Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2008 vedmid Я не понимают в чем проблема? Конечно проводите встречи. Просто народ неактивный - собрать людей очень трудно - если у тебя есть возможность и желание организовывать встречи - это ж хорошо. Тебе ж никто не говорит - не нужно проводить встречи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2008 Народ!!! Зустріч відбудеться в суботу на 18:00 біля аква парку на місці обговоримо всі деталі наступних зустрічей як тільки все конкретно буде відомо, одразу повідомлю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2008 vedmid Сорі , незміх приїхати по причині роботи :puppy: ! забовязуюсь попасти на слідуючу зустріч!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2008 Напиши що було? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2008 а що було зібралось нас аж... троє (з моєю дівчиною - 4) постояли пів гогдини під аква парком - ніхто нек підійшов, потім пішли в марсель пиво там не з дешевих: 3 пива і сочок - 28 грн чи то я вже давно в кабаках пива не пив? ось так поспілкуваклись і пішли додому якби було більше народу-було б веселіше маю велику надію що наступної суботи буде більше народу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2008 наступна зустріч: СУБОТА 18:00 БІЛЯ АКВА ПАРКУ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2008 а хто був? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2008 був Володя з Калуша і ще (вибачте не пам'ятаю імені) я так поняв з ЛТК і я Saba2106, а ти будеш в суботу? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2008 Думаю шо буду,правда ще потім треба день народження до ЛТК :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2008 буду радий якщо прийдеш Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2008 О! і я тепер добрався сюди (на сайт) завдяки форуму ЛТК. отже. дуже-дуже хочу прийти нарешті, але якраз доробляться моя машина. з дня на день.... якщо 22,10 не буду, то 29 обіцяю! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2008 slim_painter та приходь я також без машини - доробляю ми ж пивка попити, поговорити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах