Гість Mark Скарга Опубліковано: 4 листопада 2009 Bratik Сьогодні тестив сигналку, точніше відстань, реально метрів на 400 десь. По прямій від Цирку, через Ярослава Мудрого, до стоянки без проблем тягне, а дальше фіг) Потім їздив на треніровку, і перевіряв як воно тягне с підвала, скажу супер (при тому що там даже мобільний не тягне). Але завелась с проблемами, ледве ледве.Таке враження що перекачав бензин,іскра була а вот чогось не заводилась. Я чуток почекав, і на останньому диханні АКБ, завелась зараза. Вивод-Треба купляти новий АКБ і ставити ту фігню яку ти казав, а то чет сикатно стало, що слідуючий раз не заведу :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2009 всьо, короч! в неділю святкуєм річницю наших зборві і якраз соту сторінку нашої теми :friends: :beer: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 4 листопада 2009 Я завжди ЗА!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2009 ставити ту фігню шо за девайс? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 4 листопада 2009 Поміняти все те гніздо де втикається ключ, с контактами ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2009 Народ завтра з ранку рішається моя подальша доля автомобіліста. Попрошу тримати за мене кулаки. :x . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2009 Masterio а що завтра буде таке вирішальне в тебе? Добавлено спустя 1 минуту 10 секунд: мама права забрала через то що ти нечемний? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2009 Нє! :D Даішники забрали , завтра суд.Незнаю з яким настроєм попаду на зустріч Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 4 листопада 2009 Давай братан,ми будем морально с тобою! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2009 Masterio який суд? а ну введи мене в курс справи в двох словах, треба було скорше сказати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2009 Saba2106Сьогодні в 9 год 10 хв, рішають шо з мною робити за ту аварію на Тернопілській трасі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2009 Сьогодні в 9 год 10 хв, рішають шо з мною робити за ту аварію на Тернопілській трасі. Всі дружно тримаєм кулаки за Masterio!!! :x Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2009 кому не лень подивіться бо я шось не можу поняти як воно пруцює Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2009 Masterio а ну якщо, не впадло, розказуй, я вперше чую за якусь аварію! сцукі :girl: :girl: :girl: ну нічо! ми з тобою!!! і чекаєм результату!!! кому не лень подивіться бо я шось не можу поняти як воно пруцює Посилання я сам без дупля, але канає Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2009 Masterio всьо буде гуд, чувак ми з тобою!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2009 Всьо народ. :cry: На зустрічі всьо розкажу. Саба візьми фару ,ти казав шо маєш якусь галіму. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 5 листопада 2009 slim_painter Він скільки раз вже росказував за то Шведа і за той бампер,який хотів в того чела забрати)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2009 almaz через раз вгадує :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2009 Шановні одноклубники!!!Завтра на зустрічі нашого клубу буде обговорюватись питання, що до покарання (фізичного, матеряльного чи морального) осіб - членів клубу, котрі без поважних причин пропускають клубні зустрічі, обговорення санкцій та заходів, що до таких осіб. З повагою - Адміністрація :friends: :wan: За "покарання" всех в армию заберу, даже тех кто отслужил. :D Mark контакты на замке работают плохо, кода ключ в положении СТАРТЕР пропадает иногда зажигание, из за этого и не заводиться. (при заводке обрати внимание на приборы, они гаснут) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2009 Ми шо недобєм до 100-ї сторінки сьогодні? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2009 Masterio если спать не будем, то дабьём Добавлено спустя 3 минуты 42 секунды: Masterio если спать не будем, то дабьём Добавлено спустя 22 минуты 56 секунд: Уже сотая !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2009 Крістофор Колумб відкрив Америку , а Братік відкрив 100-у сторінку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2009 Masterio Только я как он не хочу умереть в нищете.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2009 уряяяяяяя!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! вітаю всіх з сторінкою №100 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2009 :nzd: :nzd: :nzd: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах