Bratik 2 Скарга Опубліковано: 10 травня 2010 VETERAN, так по ходу меня как совладельца оформляли А если так то мне дешевле её поставить, чем переоформить, машина зарегестрирована на волыне, но по тому адресу уже живут другие люди, а хозяин (батя ) под Одессой.Да и техосмотр в этом году (опять на волыне) Fani, так я тоже гдето в 2002 году вписан, в техпаспорте запись и печать есть, а вот у них в базе меня нет.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 травня 2010 дешевле её поставить, чем переоформить Вибачай - всі питання до нової влади - дуже гроші треба. Купляй "машинку с прицелом на капоте"! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 10 травня 2010 блін, все ніяк в"їхати не можу, шо за ""машинка с прицелом на капоте"":bw: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 10 травня 2010 slim_painter, а посмотри немного ниже, под полоской Кстате, а что с Марком такое? Mark Гость Сообщений: n/a Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 10 травня 2010 Я смотрю флудить уже все перестали,В четверг братки остановили, минут 40 мозг мне парили. Я записан в тех паспорте, а они пробили по своей базе, а меня там нет (по их словам потделка документов и управлять этой машиной я не имею права.) Н благадаря знакомым на волыни, отпустили, денег им так и не дол, а видно что хотели.. ВОБЩЕ МЕНТЫ ОБОРЗЕЛИ!!!!!!!!!!!!!!!1 Хлопці все дуже просто. З приходом нової влади, все керівництво МВС та ОВС кардинально змінено. Дійшло до того, що на посади начальників райвідділів призначають реальних братків. Особливо в системі ДПС. Бо там на даний час там самі "хлібні" місця. І судячи по фактам займаються вибиванням грошиків з пересічного власника авто . Чому пишу братки?! - Тому, що де хто з новопризначених ще недавно відбував термін покарання в місцях НЕ СТОЛЬ ОТДАЛЁННЫХ!!!!!!!!!!!! А це вже набагато не смішно від простого мента корупціонера !!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 10 травня 2010 закинув відео Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 10 травня 2010 закинув відео Щось You Tube балує. Не хоче звук давати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 10 травня 2010 є така фігня(((( вимахуються(((( але якщо зайти через "мій канал", тоді показує Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 10 травня 2010 :ay: є така фігня(((( вимахуються(((( але якщо зайти через "мій канал", тоді показуєПосилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 11 травня 2010 шо за фігня з форумом? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 11 травня 2010 Masterio, вітаєм тебе з ДН!!! з запізненням правда, але нічо Бажаю успіхів і швидкого завершення ремонту твого авто, а тобі терпіння і фінансів для того!!! Всього найкращого Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 11 травня 2010 CheZZ, Дякую!!!))) А вот на рахунок ремонту то терпіння в мене ше є, а фінанси співають романси)))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 11 травня 2010 Masterio, приєднуюсь до привітань!!!! всього самого-самого тобі! і пошвидшо виїзду!) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 11 травня 2010 Masterio, и мои поздравления! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 11 травня 2010 Masterio, і я тебе вітаю з ДН :p:p:p:p:p:p Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 11 травня 2010 Masterio,вітаю дядько)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 12 травня 2010 (змінено) Спитаю по секрету: а хто знає коли у Vedmid ДН??? Вчора зустрів одного друга, каже ходять слухи по Львову про тіпів які на копах і не тільки по місту з прапорами гасають, круто Досуг: Посилання Змінено 12 травня 2010 користувачем CheZZ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pioner 1 Скарга Опубліковано: 12 травня 2010 CheZZ, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 12 травня 2010 Спитаю по секрету: а хто знає коли у Vedmid ДН???Вчора зустрів одного друга, каже ходять слухи по Львову про тіпів які на копах і не тільки по місту з прапорами гасають, круто Досуг: Посилання можу по секрету сказати... в червні... а ти кажи другану: це ж банда на копєйках, ти що не чув? канєшно круто - раз про нас говорять, значить бачили або чули, а це вже не мало треба частіше їздити З.І. Masterio приєднуюсь до привітань та побажань Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 12 травня 2010 (змінено) Як ви ставитесь до того щьоб зробити суботнік але десь на днях бо на вихідних інші плани . Мені тре руль зняти якісь гіганти мислі так затянули гайку шо неможу відкрутити , я чув шо там ше комусь тре рулі повиставяти , приєднуйтесь допоможем одне одному . Може сьогодні завтра , післязавтра ! Masterio, Вітаю халявщик ! Змінено 12 травня 2010 користувачем Fani Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 12 травня 2010 (змінено) в червні... день? бо всіх знайшов, а тебе не Як ви ставитесь до того щьоб зробити суботнік але десь на днях бо на вихідних інші плани . Мені тре руль зняти якісь гіганти мислі так затянули гайку шо неможу відкрутити , я чув шо там ше комусь тре рулі повиставяти , приєднуйтесь допоможем одне одному . Може сьогодні завтра , післязавтра пропоную завтра на 16-17 зібратись, наприклад в Сліма, заодно і зустріч проведем, хто що скаже??? Або в пятницю в любий час Змінено 12 травня 2010 користувачем CheZZ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 12 травня 2010 если определитесь то отпишите , может к вечеру подеду Фани, дворники блестящие нужны? Кстате, завтра праздник церковный, грех работать... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 12 травня 2010 Bratik, тре дивитися , нуто певно на пятницю призначемо суботник ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 12 травня 2010 Fani, тогда кину в машину, при встречи отдам Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 12 травня 2010 Masterio, І я приєднуюсь до привітань!!! Всього найкращого! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах