LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 20 березня 2012 Лічно в мене траур без машинки, але роботи стільки що нема часу горювати Доречі, ніхто немає якихто 13-14 старих покришок? Мені чисто на допал і на тренування. Можно самі покришки, можно і з диском (диск верну), куплю або візьму за пиво Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 21 березня 2012 LordMarko, на вулканизациях поспрашай... иногда можно что то найти... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 21 березня 2012 о, дійсно, давайте по можливості позбираємо старих колес для наших гонщегів, але питання де то зберігати, може в Сліма в гаражі? бо Марк походу гаража не має... я так розумію, що потрібен 13 розмір, чи ще якийсь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 21 березня 2012 та, давайте!!) тре бажано тринайдціть! хоча заканають і 18560/14 і 195/50/15 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 21 березня 2012 vedmid, в мене підвали є, прошлий рік норм там зберігав колеса. А розмір 13 або 14, хоча якщо в когось буде 15 , можно буде чьота придумати) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 21 березня 2012 хоча якщо в когось буде 15 , можно буде чьота придумати маю 225/65/15 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kirik 1 Скарга Опубліковано: 21 березня 2012 Мав би мати дві гуми,р13, 165/70 помойму, але то разнабой, в мене на пятьорці стоять, і одну помойму спускає, якшо встигну на тій неділі поставити норм колеса наперед, то можеш собі ті забирати і ше попитаю на вулканізації, може ше там шось є, але 13 зара в дефіциті, колиь на капейку для убою шукав, тяжко було найти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 21 березня 2012 ну що там ввечері, буду на місці в 19:00 Ветеран також хто ще? Марк, дякую за консультацію, я вже вирішив то питання.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 21 березня 2012 Можливо заскочу, якщо вернусь до Львова до того часу!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Esbist 6 Скарга Опубліковано: 21 березня 2012 То на Окружній? Я до 19.00 на роботі на Сихові, може підскочу на 19.30 або 20.00 щоби нарешті позайомитися, якщо не проженете Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 21 березня 2012 Esbist, це вже залежить наскільки ти підкочиш ну звичайно під"їжай Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Esbist 6 Скарга Опубліковано: 21 березня 2012 Ну думаю за півгодини з Сихова доїду Підкажіть ще як зарулити, я буду їхати по Городоцькій через міст... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 21 березня 2012 (змінено) це не об"їздна, а окружна їдеш від Виговського по Любінській, попри будинок меблів, переїжаєш через міст і на світлофорі повертаєш направо в сторону кульперківської, оце і є окружна, після повороту на неї, одразу в лівий ряд і через 20 метрів заїжаєш на парковку зліва, там банк "Індустріал банк", кафешка, де ми збираємось, і магазин "Пан спортсмен" це так щоб тобі орієнтирів більше було.... Змінено 21 березня 2012 користувачем vedmid Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Esbist 6 Скарга Опубліковано: 21 березня 2012 А, вже знаю, дякую. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 21 березня 2012 Я буду, через пів годинки буду виходити с роботи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 21 березня 2012 я пас... сам труп і купу роботи ще маю...(( Kirik, маякнеш, як щось матимеш, під"їду, заберу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Esbist 6 Скарга Опубліковано: 21 березня 2012 Ех, а я не буду, форс-мажор Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 21 березня 2012 а я тільки до Львова приїхав!!!! Не встиг підїхати!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kirik 1 Скарга Опубліковано: 21 березня 2012 я пас... сам труп і купу роботи ще маю...(( Kirik, маякнеш, як щось матимеш, під"їду, заберу окай, а де треніровочка буде??а то хотів би посмотреть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 21 березня 2012 Kirik, не дивитись а тренуватись треба ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 21 березня 2012 Fani, +1 ))) Чиста правда) Kirik, По Сліму незнаю, а Я, якщо все буде йти як заплановано, то буду тренуватись вже аж у квітні Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kirik 1 Скарга Опубліковано: 21 березня 2012 Kirik, не дивитись а тренуватись треба ) та і то тоже!)вот зроблю пятіфан свій, і в брюхі) LordMarko ну в тебе вже тоді буде моцний мотор, напевно самий крутий жигуль на западе буде) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 22 березня 2012 Kirik,та де, Ти гониш чоьлі)) Мені до Льошиного нового піхла буде капать да капать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kirik 1 Скарга Опубліковано: 22 березня 2012 Kirik,та де, Ти гониш чоьлі)) Мені до Льошиного нового піхла буде капать да капать йопти, я бачу того року в ЧУ буде заруба канкретна! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 22 березня 2012 LordMarko, а что с мотором мутишь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах