Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

ліве переднє - так само як і всіх, потерте від частого користування. форточки тіки з верхніми защолками, нижню праву продаю.

думаю, маючи 2 комплекти можнавибрати достойні вікна

щодо форточок - нічого не зрозумів: що таке верхні защолки і що таке нижні?

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

vedmid

Я думаю, не вийо... і брати чорну, але не дуже темну бо ти початківець і тобі буде тяжко їздити!!! Вибирати як? Бери на базарі рулон, пристав до скла і дивись яка тобі підходить!

+1, щоб робити зустрічі 2 рази на місяць!

Сьогодні квест, хто хоче може ще зарегеструватися!!!!!!!!!

ВСІМ ВЕСЕЛОГО СВЯТКУВАННЯ ДНЯ МІСТА ЛЬВОВА, я в Карпати

Поділитися повідомленням

vedmid

Друже Ведмідь :) , от що я тобі пораджу: якщо маєш гроші, то бери рейкові. Елементарно ставляться - знаю, бо сам собі ставив. Кажуть, що надійні. Правда, дуже сумніваюся, що ти знайдеш нормальні за 600 грн. Швидше за 800. Але, якщо ти маєш гроші, то нащо тобі гемороїтися з старими покоцаними вікнами?! Йдеш на базар і за 90 грн береш пару нових. Спокійно тонуєш, ставиш бархатки (якщо ще нема) - і тішишся собі.

Якщо з грішми троха напряг, то береш тросові за 250 грн (народ користується, ніби не жаліються. Головне, щоб вікна легко ходили.) Тоді йдеш на базар і за 90 грн ..... див. вище.

Якщо з грішми дуже напряг, то береш тросові, збираєш купу старих вікон, вибираєш найкращі і... далі по плану.

Поділитися повідомленням

Парни, у вас есть макет футболок которые вы делали? Тут у нас есть возможность тоже сделать, но у меня только макет обычный с адресом сайта есть.

Поділитися повідомленням

Хелооо еврібаді, Ми щось організовуєм чи ні??? мона збиратись раз на два тижні в будні дні, ну і хочаб раз в місяць - якийсь вихідний деньок. Також бажано відвідувати гулянки і шоу інших клубів для нашої реклами.

був на 4х4 трофі в сокільниках і на яворівському полігоні - круто все там було організовано - нам ше до них ой як далеко :(

Поділитися повідомленням

Ну давайте тоді в четвер на 18:00 на Окружній.А там подумаєм і може десь на столики поїдем або на природу.

Поділитися повідомленням

htosj na drag jide ?

я не їду, бо то день міста і напевно троха мало людей буде. я аж 24 поїду, на цей брєд, шо називається сепц фор Ельнара 2

Поділитися повідомленням

Ну давайте тоді в четвер на 18:00 на Окружній.А там подумаєм і може десь на столики поїдем або на природу.

може краще в брюховичах, де Ми на пікніку були? і десь на 19.00

Чи без машинок підвалювати - пивка попити?

Поділитися повідомленням

може краще в брюховичах, де Ми на пікніку були? і десь на 19.00

Чи без машинок підвалювати - пивка попити?

брюхи відпадають, то далеко, збираємся як завжди на окружній, аот пивка чи соку або чаю то вже рішає кожен сам :)

Поділитися повідомленням

Masterio

ага .

фіг ви тепер з такими зборами пойїдете я так бачу (це я про мега зуцтріч), а давайте раз в пів року зустрічятись , так ви чяc точно найдете , я сподіваюсь , і новин буде бaгато !

Поділитися повідомленням

Fani

і на джип-тріал теж зря не поїхали!

Fani

пів року - то за дуже рідко :o

Поділитися повідомленням

CheZZ

нормально , раніше раз в тидень більшocті виходило а тут вжe невиходить , на клубне пиво ЛТК чомусь кожну п'ятницю збираюця і без різниці 3 чи 10 людей . А взагалі мені паралельно збирайтесь коли хочете ! :ura:

Поділитися повідомленням

Fani

Я тебе чудово розумію!Але зверни увагу на то скільки зараз в тій темі народу сидить, а згадай скільки раніше було. То шо вже говорити про зустріч якшо народ неможе зайти в нет шоб выдписатися а ти кажеш на зустріч.

Давайте тоді перед кожною неділею відписуватись або домовлятися про зустрічі наперыд.

:(

Поділитися повідомленням

Masterio
Fani

Ви обоє праві! Давайте в четвер на окружній на 19.00?- там і детально все обсудим. Треба ще решту повідомити, а то позабивали всі!

Поділитися повідомленням

отже в четвер на окружній 19:00

питання термінове: помните нас на весілля запрошували?

та дівчина звонила

треба 5-6 машин

то все десь на пару годин

давайте зголошуйтесь - треба сьогодні-завтра сказати людині

ТОМУ РІШАЄМ ТАК ЧИ НІ?

і ціну треба обговорити - поїдемо з центра на лівандовку (викуп молодої) - потім в Домініканський собор(якщо не помиляюсь), а потім (але здається не треба) - доставити гостей до місця гульбана і ми вільні

ВИРІШУЄМ СЬОГОДНІ!!!

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз