Masterio 1 Скарга Опубліковано: 24 червня 2009 в четвер +1 На вихідних незнаю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 24 червня 2009 давайте без тих +1 можна вже було написати буду (всього одну клавішу більше треба було натиснути) якщо вас в суботу не буде - не пращу :x :cccc13: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 24 червня 2009 vedmid а ЩО В СУБОТУ? ЗАВТРА НАПЕВНО БУДУ!!!! АЛМАЗ ТОБІ ПОДЗВОНЮ ЯК БУДУ ІТИ!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 24 червня 2009 давайте без тих +1 +1, що тяжко повністю написати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 24 червня 2009 ну і я буду ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 24 червня 2009 В суботу в мене днюха!!! так що, якщо нормальна погода - їдемо десь за місто і БА-БАХ!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 24 червня 2009 vedmid днюха це серйозно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 24 червня 2009 буду, але мене більше пре писати +1 :frfr: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 24 червня 2009 А в мене екзамен в суботу, незнаю чи зможу??????????????????????? ВІТАЮ ВЕДМЕДЯ З ДНЮХОЮ ну наперед, ВИ поняли!!! :cry: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 25 червня 2009 сьогодні на 19:00 приходьте і обговоримо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 25 червня 2009 Сорі але мене небуде. Я йду на роботу :cry: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 25 червня 2009 Masterio, а в суботу? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 25 червня 2009 Привет всем автолюбителям! Может кто подскажет хорошего мастера по жигулям, только не дорогово, консультация нужна по машине... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 25 червня 2009 НУ ТАК ДО ЧОГО ВИ ДОГОВОРИЛИСЯ НА РАХУНОК ГЛИННИ НАВАРІЇ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 25 червня 2009 Чекай подальших вказівок від Сані. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 25 червня 2009 ну і сліма думаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 25 червня 2009 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 26 червня 2009 Молоткі, класні фотки! Як посиділи? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 26 червня 2009 не посиділи, а точныше постояли :D класно! ше був Saba на машині, але до фотки вже вже втік. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 26 червня 2009 твоєї бракує нарахунок суботи: в 13:00 чекаю вас на повороті як їхати на глинку, там зліва буде щит "ТВД СПОРТ"(здається) повертаєте і там побачите далі: я по ходу того хто буде - поїду в магазин закупитись slim_painter, зв"яжись зі мною через лічку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 26 червня 2009 vedmid Знаю , постараюсб приїхати ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 26 червня 2009 я напевно пас бо маю на дачу їхати може всетаки на неділю? а? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 26 червня 2009 То не торги то запрошення. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 26 червня 2009 Народ вибачайте але мене небуде. Саша прийми мої вітання. Знаю шо на перід неможна але.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 27 червня 2009 я знаю шо радились коли робити кому і написав :frfr: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах