Klyaksa 26 Скарга Опубліковано: 4 липня 2014 ого. ну как я и писал, нужно было брать 12 обычных болтов и 4 секретки. я вот никак не куплю, а жалко если захотят снять((( Я машину не оставляю там где могут снять на ночь всегда во дворе в частном доме храню Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 4 липня 2014 Я машину не оставляю там где могут снять на ночь всегда во дворе в частном доме храню я как бы ни на что не намекаю. но один знакомый авто поставил на парковку магазина, где максимум 15 авто стает, сняли одно колесо, второе не успели. он вышел и заметил. кинули и убежали. средь бела дня. лучше для перестраховки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Klyaksa 26 Скарга Опубліковано: 4 липня 2014 У нас в місті ( Тальне, Черкаська обл ) кожна соба одна одну в лице знають, так що серед білого дня не знайдеться таких сміливців Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 4 липня 2014 Creativ4eg, мне секретки в 250грн стали, италия, не покажу какие, секрет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 4 липня 2014 Creativ4eg, мне секретки в 250грн стали, италия, не покажу какие, секрет какой то ты сверхескретный У нас в місті ( Тальне, Черкаська обл ) кожна соба одна одну в лице знають, так що серед білого дня не знайдеться таких сміливців в тихом омуте... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 4 липня 2014 Creativ4eg, может тебе еще номер ключа для них дать? закажешь дубликат и вперед снимать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Klyaksa 26 Скарга Опубліковано: 4 липня 2014 Creativ4eg, мне секретки в 250грн стали, италия, не покажу какие, секрет нато они и секретки, что бы были покрыты облаком секретности мать их :lol: в тихом омуте... да нормальный омут такой, мне нравится, более менее спокойный Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 4 липня 2014 Creativ4eg, может тебе еще номер ключа для них дать? закажешь дубликат и вперед снимать та не, я не умею тырить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 4 липня 2014 Creativ4eg, зато я знаю один простой и верный способ снятия почти любой секретки, он правда шумный немного, хотя пока писал - придумал способ шумопонижения, но если во дворе никто на тебя не пялится то делов на 15 мин и 4 колеса готовы Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 4 липня 2014 Солекс Делортович, Есть проще, скомуниздить вместе с машиной - барыша больше будет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Klyaksa 26 Скарга Опубліковано: 4 липня 2014 Солекс Делортович, Есть проще, скомуниздить вместе с машиной - барыша больше будет и нести в руках не придется а там стучи хоть до всрачки, никому не будет дела Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 4 липня 2014 а там стучи хоть до всрачки, никому не будет дела Вот вот Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 4 липня 2014 За болті не переживай, тем более 18 грн за штуку это копейки, я помню ради своих азевов как то добрался до шпилек с млки, вот там была цена . Касаемо разболтовки, то на 98 таких ни разу не встречал и сомневаюсь, что такие на 98 вообще существуют, тем более реплики, так что склонен к рассверливанию. Ну то такое, главное чтоб ездили, а если что не так, то связівайся с продаваном, манибек обсуждали? издалека приехали? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 5 липня 2014 Привіт Земляче!!! Машинка просто суперовська!! Таке враження що жодного косяка немає!!! Дуже подобаеться!!! Дідусева на вайтах...Класс!!! Диски прикольні, але жодні алюмуневі диски не замінять оригінальних та щей з вайтами та ковпаками.... Підтягуйся на зустріч!! Зваримо уху, поговоримо.... 1 Klyaksa відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Klyaksa 26 Скарга Опубліковано: 10 липня 2014 Привіт Земляче!!! Машинка просто суперовська!! Таке враження що жодного косяка немає!!! Дуже подобаеться!!!Дідусева на вайтах...Класс!!! Диски прикольні, але жодні алюмуневі диски не замінять оригінальних та щей з вайтами та ковпаками.... Підтягуйся на зустріч!! Зваримо уху, поговоримо.... Привіт земляче Дякую за теплі слова! що до авто, то касяків по кузову вистачає, але то як кажуть на швидкість не впливає Що до дисків, ти звичайно правий, але вайти і вся інша навішана краса ну дууууже не практична на кожин день їзди...наприклад щоб підкачати колеса, мені потрібно відкручувати кріплення ковпака, знімати ковпак і фальш диски, а це муторно вайти дуже швидко рвуться, їх потрібно або постійно докупляти, або брати 3-4 комплекта в запас... На зустріч нажаль не вийде приїхати, з роботою і грошима зараз напряг Як бачиш із поста що нижче, довелося затратитися на нові тапочки для машини... Нові Кроси вже на машинці, всі хто казали що вони розсферлені - ПОМИЛЯЛИСЯ! Сверловка 4х98, стали ідеально, довелося докупити подовжених болтів і все Як вони виглядають на авто, можете оцінити по фото нижче 1 Jammm відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 10 липня 2014 Рядом бы стал с дедом и так же показал КЛАСС. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Klyaksa 26 Скарга Опубліковано: 10 липня 2014 Рядом бы стал с дедом и так же показал КЛАСС. а хто б фоткав ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 10 липня 2014 Klyaksa, Я бы рядом стал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 10 липня 2014 всі хто казали що вони розсферлені - ПОМИЛЯЛИСЯ! Сверловка 4х98 так если грамотно сделаны, то чего б не стали, но не было таких катков 4х98 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Klyaksa 26 Скарга Опубліковано: 10 липня 2014 так если грамотно сделаны, то чего б не стали, но не было таких катков 4х98 Звідки такая впевненість ??? Ось почитай що мені один хлопець писав на драйві : У нас когда еще был Ваз 2101 стояли такие диски, они самодельные, изготавливал их Эдик сам он армян в городе Кривой Рог. Диски абалденные, резина бортируеться на них отлично, сколько была машина попадала и в ямы то трещин и сколов не было, я думаю ты не пожалеешь купив их. Желательно их покрасить потому что в чистый алюминий сильно въедается грязь и плохо их отмывать. Вот фото нашей машины только фото не важное, я их брал в свое время по 8000 купонов за штуку postimg.org/image/de1ol4zyz/ postimg.org/image/x8yjc9mop/ Специально для тебя зробив ось таки фото, все говорить про те, що втручань не було Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 10 липня 2014 Klyaksa, да мне все равно, есои честно, если отлично стало то и хорошо, ты же ездишь а не я Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Klyaksa 26 Скарга Опубліковано: 11 липня 2014 Klyaksa, да мне все равно, есои честно, если отлично стало то и хорошо, ты же ездишь а не я Декілька фото чистої машинки в нових кросівках Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 11 липня 2014 Klyaksa, а я поругаю за то что не подготовил диски перед задувкой, и на будущее линолеум.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Klyaksa 26 Скарга Опубліковано: 11 липня 2014 Klyaksa, а я поругаю за то что не подготовил диски перед задувкой, и на будущее линолеум.... соромно, чесно! Але хрен з ними, мені що їх під лупою роздивлятися? вони вигляд мають, крутяться, мене це влаштовує Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 11 липня 2014 Klyaksa, позже рассмотрел подкапотку, что дает коробка в которую помещен АКБ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах