Bes 36 Скарга Опубліковано: 24 серпня 2013 USSRMoto, там жэ де и тогда)))) п.с: Термос с Кофе не забудь)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 24 серпня 2013 з.ыы и щиколадку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2013 Emissions, ну я приеду с шеколадкой и майфуном Правда не знаю с какой стороны буду ехать... може буду от Besа ехать)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2013 Emissions, ну я приеду с шеколадкой и майфуном Правда не знаю с какой стороны буду ехать... може буду от Besа ехать)) а кто же меня заберет тогда? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2013 Ну я ж хочу трапецию поменять.. пока хз... пшол мыть машину, а то фотографитка ж будет.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2013 А как то холодновато сегодня, ппц. на вечер обещают небольшой дождь. Но надеюсь что нам не помешает такая погода. в общем запасаемся чайком и бутерами. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mr.Maks 23 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2013 мда....что то не охота в такой холод мыть свою ржавчину) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2013 не охота в такой холод мыть свою ржавчин а ты не мой. а то еще дождик обещают, жалко труда будет))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mr.Maks 23 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2013 а ты не мой. а то еще дождик обещают, жалко труда будет))) та да.....это типа как шаман...как не помою вечно дождь)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АндрейКузьма 404 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2013 Еще раз напоминаю: Сегодня состоится Клубная встреча!!! На нижней парковке ВОВ (площадь Героев Великой Отечественной Войны) Начало встречи 18:00! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2013 как не помою вечно дождь я Вас чудово розумію Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2013 А я мою... надо ж на фото нормально выглядеть... не ленитесь. Тазоводы суровы! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mr.Maks 23 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2013 я Вас чудово розумію Ох уж этот дождь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2013 USSRMoto, та я вот в пятницу помыл, вроде пока чистенькая. и дождика не было. пронесло? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Limur4ik 20 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2013 Привет) помогите с ореиентироватся, не могу найти место встречи на карте, очень хочу приехать но в центре ток с навигатором ездил, понятия не имею где находится ета парковка. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Avie 2 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2013 Limur4ik, Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2013 А есть у кого то наклейки? У кого есть - возмите с собой пжст. Надо пипец как Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Limur4ik 20 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2013 большое спасибо! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2013 Вобщем кому как и нам делать нечего, можете пораньше подъезжать :DDD Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Limur4ik 20 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2013 Я уже на месте, кто ещо? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bes 36 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2013 Limur4ik,скоро будем. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2013 Limur4ik, через 25 минут буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АндрейКузьма 404 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2013 Встреча удалась!!! Давно не видел столько народа в нашем Клубе на встрече! Думаю, стоит проводить встречи в воскресенье вечером и на площадке ВОВ! Фото по ссылке: Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2013 (змінено) Да, место хорошее, и заправка с магазином под рукой :D " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Змінено 25 серпня 2013 користувачем Emissions Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bes 36 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2013 АндрейКузьма,Серега еще фоток выложит)... надо было мангал брать и шашлыки устроить.) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах