~@roma@~ 3 Скарга Опубліковано: 14 грудня 2014 (змінено) з гбц можу допомогти, на рахунок капіталки хіба з нового року, роботи багато. Посилання Змінено 15 грудня 2014 користувачем ~@roma@~ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ross 1 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2014 з гбу можу допомогти, на рахунок капіталки хіба з нового року, роботи багато. Посилання Наразі дякую за допомогу.Завтра їду на Галич-Авто.....по результатам відпишу!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Noname181089 1 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2014 з гбу можу допомогти, на рахунок капіталки хіба з нового року, роботи багато. Посилання Також цікавить встановлення ГБО які ціни що за обладнання ? Заздалегідь дякую . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kislui 1 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2014 (змінено) Також цікавить встановлення ГБО які ціни що за обладнання ? Заздалегідь дякую . я гбо сам ставив,там нема шо ставити,тільки настроїти тяжко,а ціни на обладнання різні,редуктор головне взяти нормальний...на ціни можеш глянути на пластовій біля укрнафти Змінено 15 грудня 2014 користувачем Kislui Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Noname181089 1 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2014 з гбу можу допомогти, на рахунок капіталки хіба з нового року, роботи багато. Посилання я гбо сам ставив,там нема шо ставити,тільки настроїти тяжко,а ціни на обладнання різні,редуктор головне взяти нормальний...на ціни можеш глянути на пластовій біля укрнафти Тобто мені потрібно визначитись з виробником,купити все а встановлення і решта нюанси можна звернутись до вас? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kislui 1 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2014 можу показати як в мене стоїть на автомобілі,там пів дня роботи,а з настройкою трохи складніше,хоча якщо є терпіння то можна і самому... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
~@roma@~ 3 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2014 Також цікавить встановлення ГБО які ціни що за обладнання ? Заздалегідь дякую . Обладнання брав тут на форумі, повністю весь комплект загальна вартість десь в районі 2000,2100.дійсно роботи не багато, але в мому випадку зайняло на 3 дні роботи бо вварював собі дно під запаску від 2110 щоб зберегти місце в багажнику) плюс повність перебрав газовий редуктор, вартість ремкомплекту ще 200гр. Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kislui 1 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2014 ліпше раз взяти нломальний редуктор і не паритись,перевірено на собі,бу редуктор гривень 400+200 рем копл,а новий десь до 1000 вийде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
~@roma@~ 3 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2014 ліпше раз взяти нломальний редуктор і не паритись,перевірено на собі,бу редуктор гривень 400+200 рем копл,а новий десь до 1000 вийде ну мені простіше було взяти редуктор за 250гр.і ремкомплект за 200гр. розібрати все до болтика перемити і зібрати. відстроївся добре, чекаю виїздити балон щоб глянути на розхід. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kislui 1 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2014 я от зараз тоже рахую розхід скоро буду знати,але чую треба ше буде регульнути Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ross 1 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2014 з гбц можу допомогти, на рахунок капіталки хіба з нового року, роботи багато. Посилання Зорінтуй по вартості: кап рем мотора + кап рем головки?(можливо з заміною колінвала) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETTE 37 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2014 Зараз наразі ремонтуюся на "Автосервіс =03=" в Дениса, вул. П. Мирного. А там видно буде.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ross 1 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2014 Проблему з двигуном рішив - а саме Капіталка рішає все))))виникла нова проблема - електрика(((( Хто підскаже толкового електрика по ВАЗах????????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
~@roma@~ 3 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2014 Проблему з двигуном рішив - а саме Капіталка рішає все))))виникла нова проблема - електрика((((Хто підскаже толкового електрика по ВАЗах????????? Що саме потрібно по електриці? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ross 1 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2014 ну як сказали:- бажано поміняти підкапотну проводку, але хотілось би щоб повністю глянув(шось правий стоп не горить, поворотники деколи глячять... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ross 1 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2014 Найшов електрика!!!!!!!!!!!!!По вул. Січинського, 28 "Алан Сервіс" звати Стасік, бічна зеленої перед кільцем ДСК!!!!!!Поправив клеми, поміняв шось там, поправив зажигание - 40 хв. - і ситуація Веселіша!!!)))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ross 1 Скарга Опубліковано: 6 січня 2015 Чим дальше в ліс тим .....цікавіше((((((Не встиг виїхати 1 січня, як згорів моторчик "дворніків".....но це ще квіточки. Без дворніків хоть їхати можна)))))А вот без педелі газу - далеко не заїдеш((((((Хотів прогріти - раз нажав, два нажав - і педалька "не зовсім тихо" відламалась((((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ross 1 Скарга Опубліковано: 10 січня 2015 Педаль поміняли - швагро за майстра, я в підмастерьях)))))Таке робили вперше - 30-35хв і готово))))Довше відкручували і прикручували - робили через зняття кришки клапанів. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETTE 37 Скарга Опубліковано: 10 січня 2015 це вже друга людина яка ламає педаль газу ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rang 1 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2015 Потрібен майстер кузовних робіт, р-н Пустомити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Drumandbasser 7 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2015 Rang,звернись до ~@roma@~,Малечковичі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2015 Rang, если что найдёшь мастера хорошего и не дорогого, то подскажи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rang 1 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2015 Дякую, відпишусь, як переговорю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Svetlana68 1 Скарга Опубліковано: 6 травня 2015 Доброго дня! Може, хтось знає, як з Віталіком-Кастером зв'язатися? Хочу визначитися, де краще тягу поміняти і розвал зробити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
avanes1976 3 Скарга Опубліковано: 22 грудня 2015 Доброго дня. Підкажіть майстра по зварочних роботах район Мазепи(Топольна) буду вдячний Може хтось підкаже де у Львові можуть встановити електросклопідйомники Форвард і вікна ваз 2107 на ваз2106 і яка риблизно ціна цих робіт.НАПЕРЕД ВДЯЧНИЙ. Маю в наявності - 1. Cтекла передних дверей для ВАЗ 2105/2107 - 2шт 2. Ленты-бархотки для передних дверей ВАЗ 2105 (комплект) 3. треугольники для ВАЗ 2105 - 2шт 4. Реєчні електросклопідйомники Форвард - 2шт 5. Внутренние передние направляющие стекол от ВАЗ 2105 - 2шт 6. 4 коротких (от ВАЗ 2105) кронштейна-защелки на стекла - 2шт 7. Пластиковые "клопы" для крепления обшивки двери 8. Сира резина. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах