werty 447 Скарга Опубліковано: 3 травня 2015 _ВаряГ_, да що там питати ... Думаю в три тисячі влізиш!! HDRinge, Дякую друже!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 4 травня 2015 werty, менше)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 4 травня 2015 _ВаряГ_, на багато??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 4 травня 2015 werty, на 1/3, где то так. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 4 травня 2015 werty, baycer, неа)))на косарик менше десь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 4 травня 2015 werty, baycer, неа)))на косарик менше десь Це і є на 1/3)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 4 травня 2015 _ВаряГ_, это ты взял только воздухан и крышку клапанов, а все остальные мелочи потянут тоже не хило. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 4 травня 2015 Andriy1352, тупонув... мабуть пора прекращать антібіоти жрать))) baycer, ну а більше нічо і не вийде((( а ручнік ще! а решотка радіатора, ручки передні і передній бампер і задні фонарі нада тіко нові...їх не перехромувать(( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 13 травня 2015 (змінено) _ВаряГ_, Коля гоілку потрібно пити, сало їсти з цибулею, а ти займаєшся самознищенням!!! Вирішив у свої фнарики поставити світодіодну лампочку....) Але в них різні діаметри...((( На допомогу прийшов ось такий пристрій!! Раджу , дуже класна та функціональна річ!! Дарма шо Китайська! Зараз все китайське!!((()))) Думаю вдень всеодно буде не айс , але в вечірній та ночний час буде дуже гарно світити!!! Хто забув, то ось вони!! " class="ipsImage" alt="Зображення"> Змінено 13 травня 2015 користувачем werty Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 13 травня 2015 На допомогу прийшов ось такий пристрій! werty,Не встречал такого.А со светодиодами и днём должно быть заметней. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 14 травня 2015 alexart, Сань это гравировальный прибор!! Есть и шарошки и отрезные крги и мини щетки по металу и войлочные круги вобщем вещь!! Подогнать, отшлифовать отрезать почистить розточить можно все!!! Очень доволен!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 17 травня 2015 (змінено) Привіт!! Трішки напишу новин.... Давно мріяв хоч трішки привести вигляд гаражу в порядок!! Гараж знімаємо, але всеодно якось мені не байдуже!! Ось при нагоді накінець це і збулося!!! Зачищав звісно болгаркою.... Фарбував пульвером, повітря надавав мій трудяга МаН Ну звісно і з середини не полінувався ))) Продовжуючи тему радянських гладільних досок можу сказати що окрім столу для відпочинку можна зробити ось таку майже халявну кравчучку!!! Чи то старий роблюся чи розумнішаю , але відчув якусь вже потребу в данній річчі!!! Ну як не пофарбувати??? Вобщим такі новини!! Ще сьогодні вирвали зуба, Погано вже сім годин.... А ще потрібно вирвати чотири.... Бережіть здоровя з молоду!! Всим Миру, та приємностей!!! Слава Україні!!! Змінено 17 травня 2015 користувачем werty Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 17 травня 2015 werty, клініка Борис?.. Чи шо то за піктограмма? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 17 травня 2015 Думаю пиктограмма называется "разнообразие":multi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 17 травня 2015 Думаю пиктограмма называется "разнообразие" Или "последний всплеск" - дальше ведь пошла прямая линия.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 17 травня 2015 Називайте як хочете, але якось сумно коли просто монотонно!!!! А так якось ... мені подобається!! А якщо комусь неподобається то зробіть краще!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 17 травня 2015 Називайте як хочете, але якось сумно коли просто монотонно!!!! Я именно это имел ввиду назвав это разнообразие и полностью с тобой согласен. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 17 травня 2015 А так якось ... мені подобається!! Тоді більше нема питаннь! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 17 травня 2015 По мне,так нормально вышло,не обычно так,МАНу спасибо за воздух Ще сьогодні вирвали зуба, Погано вже сім годин....А ще потрібно вирвати чотири.... Знакомо,у меня 2-х нет,3-й надо рвать,а не хочетсяяяяБоюсь я этих садистов-стоматологов! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 17 травня 2015 Чи шо то за піктограмма? это ЭКГ называется как бы. очень креативно молодежно и прикольно, мне нравиться! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 17 травня 2015 Это график зависимости чего то от другого чего то. Например силы сжимания сердечных мышц по оси х от времени по оси у. Либо сила колебаний земной коры, либо громкость.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 18 травня 2015 Движение это жизнь!!! RusLi, Все верно это синусоида!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 18 травня 2015 Все верно это синусоида!! Не верно. Вот как выглядит синусоида: " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 18 травня 2015 1. гуглим "ЭКГ" 2. расходимся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 18 травня 2015 1. гуглим "ЭКГ"2. расходимся начинай расходится Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах