Перейти до публікації
werty

Наша " Чайка 01"

Рекомендовані повідомлення

werty, Тоже ставил импортную вент коробку на беларусский балон. Горловуну уменьшил болгаркой по пириметру, коробка стала просто отлично.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Blade, была такая идея но я от нее отказался!!!

Piston_013, да , Леш, прав!! Примерял я их и так и так...Большие они , а ументьшить красиво не получалось....

Поділитися повідомленням

потрібно здвинути бак на пару сантиметрів!!

Ні, не брехня, ось не полінився сфоткать

Зображення

Ого як там все поржавіло, соромно блін...

Але заправочник рахую повинен бути тільки там!! Всі інші варіанти рахую дуже не практичними та незручними!!!

Мені уже не один газовик казав дякую за те, що не потрібно кланятись

Поділитися повідомленням

werty, Витя,поздравляю с установкой газа!:ay:По козырькам,у меня на запорожце такие стояли,так себе вид,я их снял потом,бо портили вид только.Широкие не то,а узкие кошмар вообще:multi:

Поділитися повідомленням

Ну нечего буду под капот пару лимонов ложить или кофе молотый посыпать чтобы запах убрать!

Так-так-так)))) серед нас то моя фішка запах лимону :multi:

Вітаю з установкой економії)))

Поділитися повідомленням

Витя,вот так выглядели эти накладки на запике моём,не могу фото най ти,где вид сзади,но видно,что лишние запчасти эти накладки)))Так что,хорошо,что не ставил.Это моё имхо.

Зображення

Нашёл,вид сзади:)

Зображення

Поділитися повідомленням

zootechnik, не знаю але в мене так!! Руки начебто не криві))))

Але в тебе закріплено в одній точці а в мене в двох, а це забрало простір!!!

_ВаряГ_, Дякую!!:az:

alexart, Дякую Сань!! Да козирьки не в тему взагалі!!:az:

Мені уже не один газовик казав дякую за те, що не потрібно кланятись

Вже не один)))

Поділитися повідомленням

не знаю але в мене так!! Руки начебто не криві))))

мені б такі криві руки:multi:

Я коли ставив - півдня проморочив доки там все стало, спочатку трохи бак перемістив уперед(підігнув ребро жосткості, пересунув трохи уперед, підмостив кусок камери щоб не терлося), прикріпив заправочний до ребра жосткості крила укороченими саморізами, протянув гофру з коробки до заправочного, в резинкі вирізав під гофру дирку так, щоб гофра з натягом заходила. Натянув резинку на гофру, прикрутив трубку на заправочний, потім промазав силіконом горловину бака та посадочне місце резинки і надів, коли силікон схватив, ще раз з обох сторін промазав силіконом, також трубку вентиляції баку посадив на силікон.

Вентиляція вийшла непогана - вхід від заправочного і вихід під авто знизу(газ важчий за повітря).

І бонус - перестало воняти бензином влітку, всі запахи вивітрюються

Змінено користувачем zootechnik

Поділитися повідомленням

мені б такі криві руки

Дякую!! Приємно!!

Ну цілковито з тобою згідний!!!

Епопея з ГБО продовжується .....

Накінець був придбаний при нагоді електробензонасос за який дякую Alex_st :az:

Зображення

Установка насоса проблем абсолютно ніяких не принесла!!

В звязку з тим що під капотом вже зовсім мало місця , придумав я його установити в середену кронштейна бачка омивача:bm:

Зображення

Зображення

Трішки підрізав кронштейн на самому насосі та просверлив два отвори в кронштейні омивача!!

Реле управління звісно розмістив в своїй скринці для реле, в мене вони там зібрані абсолютно всі!!

Все працює на УРА!!!

В подальших планах установити блок управління ЕБН , який би отключав насос при непрацюючому двигуні та включеному запаленні через скажімо 20 секунд!!!!!

Витрати палива...

поки що похвастаться немає чим... в середньому 15 літрів на 100 км по місту в режимі агресивної їзди:bn:

Зараз перерегулював редуктор з участю винта холостого ходу.... Не знаю чи буде від того толк чи ні... Покаже час та подальші заміри!!

Але останній місяць всі в нашому місті скаржаться на велику витрату газу ... Яка збільшилась в деяких випадках аж на 3 літри!! Поїздки до газовиків майстрів нічого не дають!!!!

Ось такі новини....;)

Поділитися повідомленням

блок управління ЕБН

є готове рішення на базі кнопки ГБО

Зображення

середньому 15 літрів на 100 км по місту

все що вище 12 літрів - ненормально, газ просто в трубу вилітає.....

в мене на 1,2 моторі в середньому 9-11л/100км в залежності від якості самого газу

Поділитися повідомленням

zootechnik, Я так розумію що потрібно ще одну кнопку???

Двигун 1.6.......

Думаю в 10 я ніяк..., по паспорту бензину 12літрів)))))

serЁga, я завжди даю!! А як їду потихеньку , Ксюха завжди запитує чому ми їдемо як пінсіонери??:multi:

Поділитися повідомленням

Тю, у меня на 1,6 10 литров)

У вас сеть заправок одна что ле? Попробуй задуть на какой нибудь брендовоц заправке газ

Поділитися повідомленням

werty, у меня около 12 получается, двиг 1,4. Но медленно не езжу, трасса 110-120, город, где позволяет, 80. КПП 4, редуктор 4,3

Поділитися повідомленням

werty ,мені теж знайомий Ваш чемодан під реманент! То ж скриня з-під фотоувілічітєля))))

Поділитися повідомленням

doctor, Так!)))

Creativ4eg, Серый , задулся на Шеле, попробую!!! не понимаю как 10???

d.Grom, дик , а на что мне тогда розчитывать......

Поділитися повідомленням

Я никогда не заправляюсь на брендовых заправках, это первое. Подзаюорнве наше все. Но их у нас на каждом перекрестке.

А как 10 литров? Да фиг его знает. Хоть 120 мчусь хоть 60. Расход один. +/-.

А, ещё, как у тебя подача газа реализована? Врезка? Я не помню просто. С моба не очень удобно листать

Поділитися повідомленням

Привіт!!

Обновимо борт...

ПРО ГАз

З газом все добре , все працює, розхід палива в середньому складає 12,4 літрів!! І мене це влаштовує!!

Заправляємося виключно на запрвці Шелл!!

Якихось нарікань на роботу гБо немаю!!

Про ТО

Оскільки з Ксюхою запланували поїздки Вирішив зробити ТО.

Замінив масло та фільтри

Відрегулював клапани

Замінив антифриз

Зробив розвал - сходження

Все пройшло без якихсь проблем і неприємних сюрпризів не принесло!!

Про поломки

Несподівано Чайка почала на ходу глохнути ... Спочатку на мить , а потім цей інтервал все більшав і більшав....

До тих пір що вона почала вже і дуже погано заводитись...

Шляхом народного методу була виявлена несправність!!

Нею виявилась косичка проводки запалення((((

Тільки з третьої спроби мені вдалося купити косичку яка справно працювала!!

То були спутані проводи , то проводи були приклепані до контакттів прямо з ізоляцією...)))):evil:

Зображення

Але с цим проблема з однієї перейшла на іншу...

Тепер все добре заводилось їхало, але на холостих почався якийсь дивний пропуск запалення , начебто то працює то не працює якась свічка....

Це все почалося наслідуючий день після регулювання клапанів..

Звісно впершу чергу я поліз перерегульвувати клапани!!!

Запросив свого сусіда д.Володю в єксперти, почалася перевірка... Але нічого не виявилось.. все було добре і індикатор показував вірні зазори...

Дякуючи Серв вольв з йго таврії було знято все єлектрообладнання і по черзі встановлювалось на Чайку....

Начебто ці пропуски пропадали , начебто ні....))))

Але начебто всетаки пропали і методом народного тику було виявлено що винуватцем були свічі та проводи....

Поїздка на ринок ...

Куплені свічі Бріск типу під газ , проводи Тесла , датчик холу , та кришка рознощика....

Зображення

Все встановлено !! Перемога!!

Але радість була недовгою....

В село машинка доїхала дуже справно.... А ось повертаючись назад... При певних обертах почалися ті самі пропуски в роботі запалення , ,,,,які були на холостих!!

Через два дні мук було виявлено що неправельно підєднана котушка запаленя....

Коли я допустив цю помилку я не знаю...

Але після правельного підключення все стало працювати дуже справно, пропали всі неприємні пропуски , холостий став рівний , не глохне , а заводиться чи на гарячу чи на холодну на раз!!!!

Тільки в мене лишилося питання..... Якщо я переплутав провода до поїздки в село, то як машинка справно проїхала 120 км???

Якщо після... Чому був такий глюк??І де він подівся??

Загадка...

Але зараз все добре і все працює!!!

Всі ці муки з запаленням тянулися неділлю ... І що б якось підняти мені настрій Нам моя люба дружинонька Ксю,подарувала мийку!!

Зображення

Зображення

Мойщик попався на славу !! Підійшов з усією повагою до автівки !! Я не зробив жодного зауваження , а на кінець щей резину почорнив якоюсь супер модною хімією!!

Creativ4eg, Серий, бачив ти темку зробив , Хто коли перебувається??

Ми ще не перебувалися!!! Вирішив потерти трохи зимову гуму... Бо вже засохла , а зносу немає...

На майбутьнє планую мати лише один комплект гарною всесизонної гуми!!

При таких пробігах як у мене рахую єкономічно не обгрунтованним колотити понти з двома комплектами гуми!! Вона просто висихає в гаражі... Опускання в підвал приводить до ржавіння дисків, а розбувати , це взагалі....:bu:

Засохша зимова гума , гірше літньої!!

Про безпеку можете не говорити!! Я в курсі!! Непотрібно просто втрачати клепки з голови!!!

Ну і накінець хотів подякувати Галву за хромулькувату:multi: пробку бензобаку , та за передні бризговики!!

Бризговик на машинці чомусь виявився з тертим ... Де і коли я незнаю....:bh:

Та Батькові за очередний підгон!!

Так це два журнали За Кермом!!

Чим актуальний цей подарунок?? Тим що місяць та рік випуску одного з журналів, збігається з місяцем та роком мого День народження!!

Зображення

Всим мирних доріг!!!

Змінено користувачем werty

Поділитися повідомленням

Тільки з третьої спроби мені вдалося купити косичку яка справно працювала!!

Я на деталях взял за 14 с копейками,и с первого раза всё работает.Ну ты видел эти провода у меня без допизоляции:)

Машинка как всегда красавица!Царство хрома!:ay:

А по поломке,так без них не бывает эксплуатации:bk:Зато теперь будет как новое всё.

У меня ЗР есть 5 номер за 1990-й год,на трассе нашёл,когда в том году на работу ехал:multi:Раньше много было журналов,но где они сейчас не известно:(

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз