TVM 78 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2015 werty, та вайти не являються чимось таким невід'ємним у вигляді авто - це всього лиш дуже привабливий аксесуар, який придає певного шарму І то не всім вони до вподоби... для прикладу Угорським цінителям. А що стосується сріблястих дисків - то вони пасуватимуть любому кольору, повір, любому! І не важливо, біла машина, палєва чи темно зелена (синя і тд). Не дурний же ж придумав цей колір для дисків Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2015 (змінено) TVM, вайти являються невід'ємним у вигляді авто Для мене!!!! Ти сам відповів це всього лиш дуже привабливий аксесуар, який придає певного шарм А що до дисків неповірю поки не спробую!!! Ну бог з ними , скільки людей то скільки і думок.. Ну якщо ти хотів сказати що моя автівка і без вайтів гарно виглядає , то звісно велике тобі спасибі!! Хочу поділитися з вами ось такою річчю.... Можливо комусь буде цікаво , ну хочаб знати що таке існує в нашому дивному світі.... Все розпочалося з того що до моїх рук потрапив старенький монітор... І все розпочалось...!!! Ідея прийшла в голову за лічині секунди, а от майстрував то все майже чотири місяці!! Всі бачили мій столик з вазовського блоку в якому находиться міні бар , а от тепер ще в ньому находиться і повнісю робочий комп!!))) Щоб небуло в сімї питань типу дай посидіти за компом, все моя черга ,компів повинно бути скільки і членів родини!!))) Да таке придумав мій збоченій мозок))) Робота йшла дуже повільно і тяжко , бо уявити яке воно має бути легко , а от виконати це все в металі..... Хоча і уявити розсташування стандартних деталей в нестандартних місцях теж інколи не легко... Куратором проекту був мій товариш SerWolf Який не дозволив скласти мені руки ... Хоча нераз хотілось це зробити, нічого майже не виходило з першого разу!! По декілька разів все перепаювалось переварювалось перефарбувувалось , але є результат!! Сірьож, велике тобі Дякую за всю допомогу!! Розповідати як що і до чого я думаю немає потреби , томущо мабудь він залишиться в единому екземплярі , і повторити комусь все це... недумаю.. Просто фото , процесу і готового столику))) Мало з якими дротами повезло.. практично всі прийшлось перепаяти...(( Розташуваення всих систем компа заняло неабиякого часу.... Ну якщо це захист на двигуні , то це повинен бути захист двигуна))) Звісно що двигуну потрібний і піддон)) Ну а компу пготрібна акустика Відкидна підставка під мишку.. Вид по заду Вигляд в складеному стані... В роботі... Останньою доробкою було зауваження Друзяки Антона , що в такого столу потрібно щоб були ручки.. Та будьласка!! Дякую Сергію Креативчику за моторний ципок))) Ну вобщем так всеполучилось.. Проект завершений.... Хоча до такого компютерного столу потрібне мабуть ще крісло)))??? SerWolf Дякую тобі ще раз!!!! Змінено 21 квітня 2015 користувачем werty 1 HDRinge відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Piston_013 401 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2015 (змінено) werty, и ты закатывал глаза, когда я тебе рассказывал про свою идею!? Да ты маньяк похлеще чем я, в хорошем смысле слова Замути роботизированную систему поднятия монитора. Типа подошел к столику, брелок от сигналки достал, нажал клавишу, он в ответ квакнул и монитор сам поднялся Ну и в обратной последовательности когда уходишь. Змінено 21 квітня 2015 користувачем Piston_013 1 werty відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2015 werty,Классно получилось!Всё красиво,и стильно выглядит! 1 werty відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2015 werty, гарна робота 1 werty відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
d.Grom 49 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2015 werty, Краавец... 1 werty відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2015 Ну вобщем так всеполучилось.. Красота! 1 werty відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TVM 78 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2015 Верті, тобі скоро треба буде заводити окремий бортовик на твої витвори Ну якщо ти хотів сказати що моя автівка і без вайтів гарно виглядає , то звісно велике тобі спасибі!! саме так я і хотів сказати 1 werty відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SerWolf 12 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2015 Замути роботизированную систему поднятия монитора... И чтобы клава с мышей на свои места приползали Но только МЕДЛЕННО!! Чтобы кота не напугать 1 werty відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2015 а дискки безкамерные?? Если да то вайты новодельные не садятся на них !! только советские!! на камерные садятся но диск должен быть абсолютно ровный и отмыт от монтажного мыла!! Ну это я об Атласах.. а за харьковские я не слышал вобще.. что за девайс?? Камерные, диски 03, совковые. Харьковские - внешне такие же как и совковые, с буртиком и не белого, а скорее молочного цвета. Покупал года 3 назад на барабане. Диски ровненькие и чистые. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2015 (змінено) Хлопці велике дякую за відгуки!!! TVM, Piston_013, Леш, та не вопрос , это можна сделать на приводах стеклоподемников или на тех механизмах что в сидухах стоят..... Была идея поставить два амартизатора с крышки багажника и замок с електроприводом .. Включаэш комп опа все открылось!! Вот только закрывать придется самому))) SerWolf, С мышей тоже просто, вот с клавой , да озадачил!! vadim, никогда не слышал о таких, я думаю то обычные совковые.. Ну спрашивать что они на 13 я думаю нерезон??? Слышал что пробывали 14 одевать на 13 диски)) Да.. вайты еще та забота... У меня чтото на камерные два село с первого раза а два за третим разом поставил, а они 100 процентов совковые... даже не знаю что тебе еще посоветовать.... 175 резина??? Змінено 21 квітня 2015 користувачем werty Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2015 Дякую Сергію Креативчику за моторний ципок))) та нима за шо) я все мог подумать, но тчо бы ты такое сотворил, честно, я вражений))) крутая вещь. под заказ сделаешь? 1 werty відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2015 роботизированную систему поднятия монитора. Типа подошел к столику, брелок от сигналки достал, нажал клавишу, он в ответ квакнул и монитор сам поднялся Ну и в обратной последовательности когда уходишь. Creativ4eg, это будет второе поколение!!! Ну под заказ можно..)) Ну по цене не знаю.. только болтов и гаек на 200грн...)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2015 werty, капец - вотэто фантазия!... Низкий поклон! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2015 Николай-01, Спасибо!! Да фантазии еще на пол сотни проэктов есть ... финансирование храмает... ну нечего)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2015 Creativ4eg, это будет второе поколение!!! Ну под заказ можно..)) Ну по цене не знаю.. только болтов и гаек на 200грн...)) та я вижу что там огого Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2015 (змінено) Вчора робив ревізію переднім підшипникам и шаровим....Також підвів рульовий редуктор, за три роки перший раз (АвтоВаЗ) Підшипники в ступицях також відрегулював, набив в колпачки мастила!! Шарові нижні крутяться легко, з правої верхня легко , з лівої туго..!! Люфтів немає !! Міняти чи ні?? Яку вириває верхню чи нижню??? Змінено 23 квітня 2015 користувачем werty Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2015 Яку вириває верхню чи нижню??? чаще нижнюю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2015 Ты псих, в хорошем смысле!!! Столик просто шик! Идея просто шикарная! Золотые руки, правда! Продолжай в том же духе! 1 werty відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2015 werty, Вітя, ну ти не перестаєш дивувати мене! От сіко тебе знаю вже, а все одно щось вже як зробиш, то перфект беллісімо! Браво! Да, вайти дивляться классно! Пам"ятаю ти мене на них теж склоняв)))) Да, були б неперевершеним аксесуаром, згоден, машина так нарядніша. За воздухозабірники, теж бенч вийшло! Хочу тепер побачити вживу!)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 1 травня 2015 За воздухозабірники, теж бенч вийшло! Це завдяки тобі та Олексію!! Моє там тіко бажання.... то перфект беллісімо! Браво! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 2 травня 2015 werty, чув,Вітю, а отако зробити клапанну кришку, кастрюлю і дифузор радіатора можливо? чи обгорить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 3 травня 2015 _ВаряГ_, Хром не обгорить!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 3 травня 2015 werty, ну все! буду півасіком питать, якщо по хорошому не розкажеш шо хдє па чом))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 3 травня 2015 Вітя, стол АГОНЬ!!! З приводу шарових: якщо палець не болтається вправо-вліво, як пісюн у штанях, то не міняй. Якщо ж стукає і ходить від легкого дотику руки - краще поміняти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах