denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 18 червня 2013 Так просто без рекламы при том что у человека репутация -2, но все жэ Посилання - 105л.с. за 200у.е.в. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 18 червня 2013 Так просто без рекламы при том что у человека репутация -2, но все жэ Посилання - 105л.с. за 200у.е.в. Кот в мешке. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 18 червня 2013 Согласюська. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 26 червня 2013 Ну ладно есть варианты другие :)" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 26 червня 2013 Да это так что б тема не закисла. Смысл вообще делать что то с жэгелмэ? Лучше от москвича поставить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Menor 37 Скарга Опубліковано: 26 червня 2013 смысл колхозить на таз бумеромотор? Та смысл есть, типо можно поставить жигулевский 200+, но прийдется постоянно с ним ипатса А если взять стоковый с бмв (либо с другой ино) то я думаю с ним будет намного меньше проблемм Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 26 червня 2013 Вчера с человеком из Ирпеня разговаривал у которого была жэгельмэ с зади с 2,8, а потом ее еще и узаконили Во человеки выгибнулись. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей7098 0 Скарга Опубліковано: 7 липня 2013 на счет бумеромотора оформление как по мне 2112 довольно проьлематичное а с бумера думаю что будет ( как сказал один американец владелец двухтысячника "технологической маструбацией") Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Arsex 7 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2015 В мене зараз 21063, недавно прикупив "новий" бу мотор 21213 з моноінжектором. Сильно буде відчутна заміна агрегату? Карб залишиться. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2015 Сильно буде відчутна заміна агрегату? да, в лучшую сторону/) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах