Vinni303 1 Скарга Опубліковано: 4 червня 2013 Доброго дня всі. В мене така проблема. Купив я магнітолу pioneer 3016c, понятно китай. Підключив «+» від акб, маса теж. Коли машина не заведена магнітола працює нормально, а коли заведу авто і починаю їхати десь 1-2 мин. не більше магнітола сама вимикається і вмикається. Хто що може підказати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vinni303 1 Скарга Опубліковано: 4 червня 2013 ок. дякую. буду пробувати. Я перевіряв на акб при заведеному двигуні 2000 об і ближній світло включене 13,6, а коли включився каролсон то 13,3 стало Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vinni303 1 Скарга Опубліковано: 4 червня 2013 + я брав від замка там що прямий з акб Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Menor 37 Скарга Опубліковано: 4 червня 2013 Vinni303, у меня когда то мафон выключался сам при хорошей громкости и подуставшем АКБ. Потом сделал провод с мафона напрямую на акум - перестал выключатся аж до полной разрядки акб Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dizeli-t 314 Скарга Опубліковано: 4 червня 2013 У меня было: тоже при рабочем двигателе периодически (не системно) магнитола перегружалась со сбросом настроек. Вскрытие показало, что нет хорошей теплопередачи от микросхемы к радиатору. После замены термопасы магнитолка заработала. Видать защита от перегрева срабатывала. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alexsander 4 Скарга Опубліковано: 5 червня 2013 предохранители? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LionD 1 Скарга Опубліковано: 5 червня 2013 У меня китайская магнитола сама включалась. Выключишь, закроеш машину, через час подходишь к машине а у тебя музычка волает . Так я питание магнитолы на отдельную большую кнопку вывел. Сел в машину кнопку тык - играет, еще раз тык не играет. Во...китай Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Menor 37 Скарга Опубліковано: 6 червня 2013 У меня китайская магнитола сама включалась. Выключишь, закроеш машину, через час подходишь к машине а у тебя музычка волает . Так я питание магнитолы на отдельную большую кнопку вывел. Сел в машину кнопку тык - играет, еще раз тык не играет. Во...китай у брата когда то тоже такая стояла. Сначала было нормально, а потом начала сама включатся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vlad007 3 Скарга Опубліковано: 6 червня 2013 Лучше завязать от сигналки, а то ж можно забыть выключить ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах