Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

DENIS_BER

Кермо вже є :) ,вибачай ,що не відписував,його ставити собі не буду,якщо воно тебе цікавить,пиши в ЛС,можу зробити його фотки детальніше в хорошій якості,пиши домовимось :) .

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Так, появилося таке в мене авто-чтиво,друг презентував ось таку книгу по ремонту для Самар :)

Зображення" rel="external">Посилання

Поділитися повідомленням

Хорошая книга, по-крайней мере у меня для копидона, этого же издания.

Поділитися повідомленням

Сьогодні перезув машинку на зиму,а також появилося в мене тонування на яке довго вагався чи робити,фото одне,це їхав у банк,трохи грязна,вибачайте :)

Зображення" rel="external">Посилання

Поділитися повідомленням

Ну так, зараз зимова резина на простих штамповках стоїть,а диски на фотках вище є,як писавDENIS_BER"паутинка"-рідні.Хоча про литі диски більшого радіусу я задумувався,а оригінальні кинути на зимову гуму і буде гуд :) Ще осінню примірював ось такі диски R15,за 1000грн. віддає +2 шини в нагрузку 195/50 б.у.,але грошей нема,тому поки що відмовився :)

Зображення" rel="external">ПосиланняЗображення" rel="external">Посилання

Поділитися повідомленням

deniska

було таке,це диски мого друга,вони стоять у нього вже 3 роки без діла,буває приїду до нього ,загляну їх в гаражі і тоді починається...дай покататись,купляй і т.д. :D,а як появляться зайві пару сотень,можливо заберу а там побачу,що з ними буде...

Поділитися повідомленням

Если все 4 в хорошем состоянии и плюс две покрышки то конечно бери, только их бы покрасить потом в белый. Резина конечно дорогая на них.

Поділитися повідомленням

DENIS_BER,

Bogdan,

Привіт одноклубникам,давно не заходив ,бачу оформлення сайту змінили,дещо не звично,звик до старого.

Зима пройшла в принципі нормально,хоча вона ще не повністю закінчилась,але все ближче до тепла,ну з машинкою проблем так не було,політ нормальний,ну тільки АКБ поміняв на нову з приходом морозів,ну це і не дивно,переважно взимку таке буває.З оновлень купив нові лампи у фари Осрам.Пару зимових фото)))

Зображення

Зображення

Зображення

Змінено користувачем Kozak

Поділитися повідомленням

Игорь, уже можно и летние фотки выложить :) У вас там в городе решеточек таких лишних не завалялось? :multi:

Поділитися повідомленням

я так зрозумів, що в цьому році я перший хто тут щось напише %)

Після придбання авто пройшло більше 2 років... що скажеш не жаліеш про те що купив вісімку?)) ато я хочу копу батькові отдать а собі брати або вісімку або 2109 або щось з стареньких опелів :bw:

Поділитися повідомленням

Гість
Ця тема закрита для публікації повідомлень.