USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 30 вересня 2011 эх.... хочу во Львов))) Скажи, а как они цену складевают? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alf_03 40 Скарга Опубліковано: 30 вересня 2011 В Житомирі на території авторинку теж велика розборка. Там розбирають жигулі пригнані із-за кордону. Мій сусід їздив минулого року за кузовом на 2107. Голий кузов в ідеальному стані (без морди з номером) з чешської машини 2008 року випуску взяв за 950 грн. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
chapaev89 1 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2012 Шрот біля Краківського ринку (вул. Джерельна), це лохотрон)))) Власник-пацанюра, наглий, нічого не скине, все побите, покоцане і бабки хоче шалені !!! Я хотів купити собі фонарі задні (2103) то він мені виніс два потрісканих, корпуса хром повздувався, каже 150 гривень, я кажу ну тут максимум 100, а він мені не подобається то не крути голову.....!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2012 ну а где по более поздним моделям ВАЗа есть шроты? интересует электроника, инжекторы... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 25 травня 2012 знаю де є крутий шрот)), правда не у Львові, а у Івано-Франківській області м. Долина !!! Недавно там був, там стільки запчастин, кузовів і т.п......словами не описати)) Тел шроту: 050 80 64 111 хто знае чи вин ще е там бо дзвоню по номеру нихто невидповидае Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
chapaev89 1 Скарга Опубліковано: 25 травня 2012 знаю де є крутий шрот)), правда не у Львові, а у Івано-Франківській області м. Долина !!! Недавно там був, там стільки запчастин, кузовів і т.п......словами не описати)) Тел шроту: 050 80 64 111 хто знае чи вин ще е там бо дзвоню по номеру нихто невидповидае Він там є ! В мене швагро з Долини, не давно туди їздив, все працює, "процвітає", просто якщо в якийсь період телефон мовчить значить власник не в Україні, а поїхав за машинами. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
анджей 1 Скарга Опубліковано: 3 червня 2012 Парни извините за такой вопрос.У вас на авто разборках есть задние фонари ваз-2105 с хром окантовкой. куплю такие фонари за услуги по поиску заплачу 100%. фонари в нормальном. хорошем и в идеальном состоянии нужны. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
chapaev89 1 Скарга Опубліковано: 6 червня 2012 Парни извините за такой вопрос.У вас на авто разборках есть задние фонари ваз-2105 с хром окантовкой. куплю такие фонари за услуги по поиску заплачу 100%. фонари в нормальном. хорошем и в идеальном состоянии нужны. Якщо десь побачу...дам чути). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
taras1 1 Скарга Опубліковано: 6 січня 2013 А можна точніше з долинівським шротом??кожний тиждень туда їзджу би заїхав подивися...міг би навіть комусь шось привезти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Коля ваз 2108 1 Скарга Опубліковано: 16 січня 2013 не доїжджаючи в Львів, в Дублянах є Шрот . Біля Світлофору на ліво поворот (якщо їхати з Радехова) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 30 січня 2013 народ в Долини шрот просто супер)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Just Do It 20 Скарга Опубліковано: 30 січня 2013 Привіт,а що там брав і почому ?Як ціни? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 31 січня 2013 Брав комплект дверей 1280 двери нови з Чехив превезени и взяв хром кришку на голову,на радиатор кришку,криплення бачка видливу,и це де повиряний фильтер вставляеться за все заплатив 200 грн вечери закину фото Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
funof325 1 Скарга Опубліковано: 31 січня 2013 А контактний номер того Долинського шроту не помінявся (маю на увазі чи дійсний номер 050 80 64 111) і, якщо можна, то адресу вкажіть або схему проїзду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 31 січня 2013 (змінено) А контактний номер того Долинського шроту не помінявся (маю на увазі чи дійсний номер 050 80 64 111) і, якщо можна, то адресу вкажіть або схему проїзду. номер непоминявся вижаеш в Долину идеш до центру справа буде озеро и зразу поворот в ливо Змінено 31 січня 2013 користувачем spiker Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
funof325 1 Скарга Опубліковано: 31 січня 2013 А можете мітку на фото поставити? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 31 січня 2013 Добавлено через 4 минуты Добавлено через 15 минут А на цю вулицю треба повернути пиднимешся верх справое cторони буде шрот непропустиш Привіт,а що там брав і почому ?Як ціни? закинув фото того що брав Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ярослав Дубровін 1 Скарга Опубліковано: 21 липня 2013 Всім привіт! Мужики!!!! Потрібна водійська дверка до ВАЗ 2101 у хорошому стані!!! Прошу допомогти! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 24 червня 2014 Кому цікаво був в Долині на шроті купляв редуктор 01 ціна 700 грн Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Тарас333 1 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2015 За готелем Гетьман на авто базарчику....у ряді справа є не поганий магазинчик з запчастинами до ВАЗів. де саме? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Svetlana68 1 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2015 Доброго дня! Може, хтось має більш-менш нормальний "зайвий" капот? Шило на мило не хочу міняти. А ті, що продають, щось дорогувато хочуть (на olx, на Зеленій). Бо кришку багажника за 150 брала, а за капот хочуть 400 і більше((( Мені б ближче до 200грн. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2015 а де на зелений шрот? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2015 quitka, на зелені не шрот а авторинок Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2015 А адрес? И где шроты? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2015 зелена 256а. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах