Перейти до публікації
EDoktor

Львів. Шроты Вазика

Рекомендовані повідомлення

В Житомирі на території авторинку теж велика розборка. Там розбирають жигулі пригнані із-за кордону. Мій сусід їздив минулого року за кузовом на 2107. Голий кузов в ідеальному стані (без морди з номером) з чешської машини 2008 року випуску взяв за 950 грн.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Шрот біля Краківського ринку (вул. Джерельна), це лохотрон)))) Власник-пацанюра, наглий, нічого не скине, все побите, покоцане і бабки хоче шалені !!! Я хотів купити собі фонарі задні (2103) то він мені виніс два потрісканих, корпуса хром повздувався, каже 150 гривень, я кажу ну тут максимум 100, а він мені не подобається то не крути голову.....!!!!

Поділитися повідомленням

ну а где по более поздним моделям ВАЗа есть шроты? интересует электроника, инжекторы...

Поділитися повідомленням

знаю де є крутий шрот)), правда не у Львові, а у Івано-Франківській області м. Долина !!! Недавно там був, там стільки запчастин, кузовів і т.п......словами не описати)) Тел шроту: 050 80 64 111 :ay:хто знае чи вин ще е там бо дзвоню по номеру нихто невидповидае

Поділитися повідомленням

знаю де є крутий шрот)), правда не у Львові, а у Івано-Франківській області м. Долина !!! Недавно там був, там стільки запчастин, кузовів і т.п......словами не описати)) Тел шроту: 050 80 64 111 :ay:хто знае чи вин ще е там бо дзвоню по номеру нихто невидповидае

Він там є ! В мене швагро з Долини, не давно туди їздив, все працює, "процвітає", просто якщо в якийсь період телефон мовчить значить власник не в Україні, а поїхав за машинами:).

Поділитися повідомленням

Парни извините за такой вопрос.У вас на авто разборках есть задние фонари ваз-2105 с хром окантовкой. куплю такие фонари за услуги по поиску заплачу 100%. фонари в нормальном. хорошем и в идеальном состоянии нужны.

Поділитися повідомленням

Парни извините за такой вопрос.У вас на авто разборках есть задние фонари ваз-2105 с хром окантовкой. куплю такие фонари за услуги по поиску заплачу 100%. фонари в нормальном. хорошем и в идеальном состоянии нужны.

Якщо десь побачу...дам чути).

Поділитися повідомленням

А можна точніше з долинівським шротом??кожний тиждень туда їзджу би заїхав подивися...міг би навіть комусь шось привезти

Поділитися повідомленням

не доїжджаючи в Львів, в Дублянах є Шрот . Біля Світлофору на ліво поворот (якщо їхати з Радехова)

Поділитися повідомленням

Брав комплект дверей 1280 двери нови з Чехив превезени и взяв хром кришку на голову,на радиатор кришку,криплення бачка видливу,и це де повиряний фильтер вставляеться за все заплатив 200 грн вечери закину фото

Поділитися повідомленням

А контактний номер того Долинського шроту не помінявся (маю на увазі чи дійсний номер 050 80 64 111) і, якщо можна, то адресу вкажіть або схему проїзду.

Поділитися повідомленням

А контактний номер того Долинського шроту не помінявся (маю на увазі чи дійсний номер 050 80 64 111) і, якщо можна, то адресу вкажіть або схему проїзду.

номер непоминявся вижаеш в Долину идеш до центру справа буде озеро и зразу поворот в ливо

Змінено користувачем spiker

Поділитися повідомленням

Зображення

Добавлено через 4 минуты

Зображення Зображення Зображення Зображення

Добавлено через 15 минут

Зображення

А
на цю вулицю треба повернути пиднимешся верх справое cторони буде шрот непропустиш

Привіт,а що там брав і почому ?Як ціни?

закинув фото того що брав

Поділитися повідомленням

Всім привіт! Мужики!!!! Потрібна водійська дверка до ВАЗ 2101 у хорошому стані!!! Прошу допомогти!

Поділитися повідомленням

За готелем Гетьман на авто базарчику....у ряді справа є не поганий магазинчик з запчастинами до ВАЗів.

де саме?

:)

Поділитися повідомленням

Доброго дня! Може, хтось має більш-менш нормальний "зайвий" капот? Шило на мило не хочу міняти. А ті, що продають, щось дорогувато хочуть (на olx, на Зеленій). Бо кришку багажника за 150 брала, а за капот хочуть 400 і більше((( Мені б ближче до 200грн.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз