Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 23 липня 2014 Creativ4eg, а сколько у тебя расход на авто бенза и газа?? пока сказать точно не могу. вот на днях планирую залить полный бак газа и выкатать его. тогда буду точно знать. в бортовике отпишу по этому поводу. насчет бенза так же сказать не могу. чуток позже, по финансам, залью 10 литров и прокачусь по городу узнаю что и как Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 23 липня 2014 DiKing, ну з транспорту я варив тільки локомотиви, щось не дружу я з напівавтоматом Дык я не полуавтоматом а обычной электрод 2... Автонаездник, хорошие связи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Iari 97 Скарга Опубліковано: 23 липня 2014 Пришел с работы,варил лестницы в цеху,выхватил пару зайцев,вот думаю ждать приход или пронесет Разрежь прплам чищенную картошку и положи на глаза. Думаю пронесет. Я как-то так нахватался - три дня открыть глаза не мог. 1 DiKing відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 23 липня 2014 Разрежь прплам чищенную картошку и положи на глаза. Думаю пронесет. мне не помогает(( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 23 липня 2014 Iari, на это в школе я также ответил на биологии... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 липня 2014 Маска Хамелеон і ніяких зайчиків) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 23 липня 2014 Andriy1352, так маска была так словил случайно))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 23 липня 2014 залить полный бак газа не залити а задути і не бак а балон звикай расход на авто бенза и газа на бензині не засікав (тільки гріюсь і доїхати до газ. заправки) на газу місто 10-12, траса біля 9. це з 1.5 не налаштованим толком ("на глаз") з нормальною тапкою (не "пенсіонер" і не "льотчик") Маска Хамелеон і ніяких зайчиків краще звичайна, траплялись такі хамелеони які поки підлаштовувались теж встигав ловити пару кролів Дык я не полуавтоматом а обычной электрод 2... ну дно коли підварював то теж електродом, але 1-1.5 (але там і метал на дно брав 2 мм), а зовнішні елементи як варили то вже напівавтоматом - я тільки пару раз порог прихватив, не пішло - далі зварник варив - а я так прижати потримати...а локомотиви там хоч 5-кою один фіг шо броня Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 23 липня 2014 PavelV, ну да бронепоезд Потемкин... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 23 липня 2014 DiKing,ага варити доводилось правда тільки на локомотивах однієї серії, решта або не треба було варити, або зварників з депо напрягали. на отаких варив: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 23 липня 2014 PavelV, есть где тренироваться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 липня 2014 PavelV, може не налаштована була? В мене куплена за 300 грн в епіцентрі восени, нормально працює) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 23 липня 2014 DiKing,та вже нема, проект закінчили на залізниці, поки тільки автомобілі і трактори - а там варити не треба Andriy1352,була взята в сусіда на поюзать) а чим вона налаштовується? там було просто шкло яке коли варити чи яскраве світло затемнялось Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 23 липня 2014 PavelV, Ой тракторы энто вообше больна тема там кстати и научился варить в 17 лет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 23 липня 2014 DiKing,та чого, мені поки норм - поки тільки з новенькими працював) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 23 липня 2014 Пью пиво, жру попкорн. У жены паника - посмотрела новости. У нее есть план - надо сьеб...ватся. троллю потихоньку ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 23 липня 2014 RusLi, та же фигня дома. тока без пива Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 липня 2014 Там є регулювання швидкості спрацювання і часу тривалості затемнення PavelV, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Чоткий П. 30 Скарга Опубліковано: 23 липня 2014 Смотрю на ключ,вот на этот- " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання и думаю-а сколько одноклубников знают,для чего он нужен? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 липня 2014 RusLi, Creativ4eg, чого? Виж далеко.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 23 липня 2014 У нее есть план - надо сьеб...ватся. троллю потихоньку Все вакантные места уже давно заняты И кто и где ждет?.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 23 липня 2014 Все вакантные места уже давно занятыИ кто и где ждет?.. Во-во. Тяжело с женской логикой боротся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 23 липня 2014 PavelV, Кейс 7260 знаешь такие или Мося фергусон... RusLi, я вообще на свежий воздух вышел пол часа уже жена еще с пяти бубнит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 23 липня 2014 Чоткий П., где ты такие ключи находишь? детальки разные там. RusLi, Creativ4eg, чого? Виж далеко.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 23 липня 2014 DiKing,Кейс рульний апарат, а от з МФ тільки комбайнами стикався... а 82-м бульбашом керувати ото веселуха, повеселіше ДТшки))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах