Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 Доброе утро Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 Всім доброго ранку батон нужен золотий? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 Всім доброго ранку, гарного дня! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 это для Николая))) от золтого тоже не откажусь... кстати а кто был в межигорье? а то я все не доеду - то машина поломалась то времени нет.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 кстати а кто был в межигорье? были с Пашей. ничо так. но лучше на велике. пешком очень много ходить... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 Creativ4eg, привіт. А фотки є? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 Creativ4eg, привіт.А фотки є? привет. хотел залить, но как то не решился. напомни вечерком, я закину на какой нить обменник, глянешь) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 но лучше на велике а краще ще коли виставка авто працює, а то ми не потрапили Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 глянешь Парочку кинь и для остальных) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 мне тоже ссылку кинешь ок? а великов нет.... интересно янык тоже на велике ездил? говорят там на прокат дают а краще ще коли виставка авто працює, а то ми не потрапили а когда пряцюе? а где там кстати машину лучче кинуть? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 а когда пряцюе? а хз, мала би працювати як були, але було зачинено а где там кстати машину лучче кинуть? оо, а з цим там трохи проблематично, але ми знайшли де примостити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 лучче наверное в будний день ехать наверное... да и ажиотаж наверное уже должен был спасть.. а то мне уже предки всю плеш проели - что все были а они нет... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 Creativ4eg, ок. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 quitka, ага, звози а потім знов - "машина не зручна", " чого так далеко від поідїзду"... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 так уже опять просяться - сегодня вечером картошку везти с пр. победы буду... интересно на бензин дадут то?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 PavelV, і ще чого так далеко від резиденції? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 интересно на бензин дадут то? ага картошку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 а краще ще коли виставка авто працює, а то ми не потрапили да, ка кто мы тогда не очень вовремя приехали Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 baycer, розшифруй - що далеко і від якої резиденції Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 а великов нет там есть аренда) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 картошка мене не надо - с дачи себе привезу потом) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 там есть аренда я краще свій притяну з такими цінами Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 Парочку кинь и для остальных) мне тоже ссылку кинешь ок? кину ссыль вам Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 PavelV, кажу, що квітка авто залишить не біля входу. я краще свій притяну з такими цінами І яка ціна? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2014 baycer, а, ну я примостив метрів за 50 до входу, а Creativ4eg довгенько шукав де примостити, зате в результаті навіть блище став І яка ціна? якщо мені не зраджує память 50грн/година Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах