Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 Andriy1352, Это понятно, ведь спрос на жилплощадь у вас резко повысился, ведь уезжает куча людей, куча компаний, фирм. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 Вот и я пополняю ряды тех кто ищет работу, блин все требуются продавцы, уборщицы и ни одного геолога. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Paint8aller 3 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 Посилання - заходите в группу (описаные культовых дисков, классических авто, хорошей музыки для авто, красивые фотосеты машин разных стилей Ресто стенс... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 Paint8aller, уже там Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EUGIN 8 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 quitka, Сейчас такое время что нужно переквалифицироваться на другой род деятельности(если нужно срочно) , или искать до последнего по специальности. PavelV, В мене ситуація доволі проста - туди куди я хочу йти працювати мене не беруть( або досвід не той або просто його замало), а куди мене беруть я не хочу йти ( бо це загалом місце роботи де умов праці або нема або вони ніякі). І от з цієї ситуації є два виходи, а то і три. 1- працювати на себе, 2- йти туди де беруть, 3- шукати, рано чи пізно шось з"явить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 вот меня тоже не берут туда куда я хочу. хотя я им подхожу под всем параметрам - просто не нравиться девушки... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
EUGIN 8 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 quitka, у меня в трудовой записи подсобный рабочий - 4.5 месяца стаж, потом 10 мес водитель экспедитор, потом грузчик -3 месяца, перевод на завсклада 6 мес, и последняя менеджер снабжения пол года (в реальности это должность водителя экспедитора, год и месяц проработал, пол только защитали) и потом работал товароведом на складе 4 месяца - но этого не записали, слаба богу потому что забыли... Вот.. а я хочу работать по зову природу - то есть водителем, и вот так если со стороны поглядеть, я представляю что думает работодатель глядя на это все в трудовую... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 ну у меня в трудовой 6 лет универа, музей - 2,5 года и 3 года аспирантуры. а реально я с 13 лет работаю с переменным успехом... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 Привет банда 1 DiKing відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 превед превед... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 Лукаш1, люди просто хто має гроші вкладає в неркхомість. Автонаездник, Здоров! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 Привет мои друзья!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 baycer, Здоров! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 Автонаездник, baycer, преветт Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 Andriy1352, Салют друже!!! PavelV, Пашка салют! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 Всем привет[emoji4] Что новенького? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 DiKing, Здоров! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 Рома, привет! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 DiKing, прювет вже всі по домам небось? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 Та я должен в ночь пидти але писля запуска ришили трохи опитнишого поставить бо мене перевели на вищу должность,а там не тямлю поки шо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 мене перевели на вищу должность вітаю! а я на сьогодні вже майже допрацював... усьо, поїхав здаватись стоматологу... 1 DiKing відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 мене перевели на вищу должность Поздравляю! Что за должность? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 Оператор второго отжима)) PavelV, будеш зуби ликувати,чи вже ставити.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 DiKing, шо в кого отжимать будете?)) Вітаю, начальнік! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 А где вся банда??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах