DiKing 161 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 PavelV, коли вуха болять то тоже жесть.. quitka, а у нас его мона найти?заманчиво просто я очень люблю вино кровь такая винная родительские корни Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 baycer, за каву зачот!-скоро теж піду робити. А запчастину треба на майстернях випросити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 Автонаездник, смотря яки якшо дергани то точно не друзи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 DiKing, воно у всіх магазинах є. Жінці теж таке по незначним подіям купую. 1 DiKing відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 PavelV, коли вуха болять то тоже жесть.. quitka, а у нас его мона найти?заманчиво просто я очень люблю вино кровь такая винная родительские корни почему не найти? отлично найти. называеться инкерман инкерман, стоит около 50 грн. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 А где Колян? quitka, спасибо Настя,вот возьму себе на днюху,завтра в город поеду.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 А где Колян? та наче в онлайні... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 не зачто, это белое виное если шо. кстати у нас 7 гостей... шпиены Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 По сабжу пью Злата Прага а до цього 200 водки и кружка свижоготакий соби замес..)) PavelV, так тут нема мабуть тверезий quitka, не ведись))) то прокладки сепараторов Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 короче все бухают... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 quitka, не не бухают а причащться)) quitka, я ж на повышение Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 <iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/mLbEH7T58io" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Кто считает что это политика - может поцеловать меня в жопу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 Николай-01, вахх!! Бро привет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 все бухают. нє, мені нізя Николай-01,здрісті Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 DiKing, привет, Бро! PavelV, дрісті, Паша! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 Николай-01, вчера ушёл в аут хотел зайти манюня не даласказала шо можу налепить чепухи)) ты как..кстати машину наверно с Боярки буду забирать,думаю вернуться к тебе заехать.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 А где мой любимый мальчик?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 Николай-01,як ся маєте? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 Николай-01, Пивка? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 манюня не дала Погано просив! ты как.. як ся маєте? Вашими молитвами.... Держимся пока! кстати машину наверно с Боярки буду забирать Сантабарбара?7 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 Пивка? не лийте чай на спину... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 Николай-01, привіт! Хароший пєвєц)), слухав його місяць тому. 1 Николай-01 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 А где мой любимый мальчик?? Тю .... ты что - орентацию потерял,... вернее сменил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 Пивка? Наливай! Бо у меня уже закончилось. не лийте чай на спину... И не сыпьте соль на сахар... думаю вернуться к тебе заехать.. Это по другую сторону Киева... Когда будешь забирать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 А где мой любимый мальчик?? Какой? Николай-01, на следующей неделе,на этой ставят мотор,подготовят ..пасибоHDRing Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах