PavelV 228 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 машину наверно с Боярки буду забирать коли? тра зібратись то по другую сторону Киева "та скіки там іти - два рази впасти" (с) 1 DiKing відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 орентацию потерял,... вернее сменил Чур меня! Просто имеется любовь обоюдная, а тут я такое видео запостил, что грех не долюбиться. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 PavelV, отписал уже)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 на следующей неделе 15-го у меня днюха, с 19-го я в отпуске. Так что думай. Андрюха тоже где-то собирался, не соберётся.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 А где мой любимый мальчик?? Так то начальника.... начальника низя любить, начальника будет противиться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 на следующей неделе інформація прийнята - значить на наступному тижні в мене всі відрядження анулюються Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 Так то начальника. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 не соберётся.. чого так категорично зразу? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 Николай-01, Колян,я б с радостью,поглядим шо получиться.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 чого так категорично зразу? В нього не від нього залежить, а від замовника... 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 baycer, скинь нормальное фото той запчастюлины что тебе надо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 О! Привет! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 Николай-01, привет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 пошел спать... всем спокойной Emissions, Привет и Спокойной ночи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 Автонаездник,гуднайт 1 Автонаездник відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 Кто поможет, скинуть фото запчасти, той что нужно? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 PavelV, добре,а я кстати Андрюхе сказав шо поiду додому только после личной встречи...с Киевской бандой)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 Кто поможет, скинуть фото запчасти, той что нужно? Эмммм ... Я что-то пропустил опять? Ты не можешь скинуть, или у тебя нет фото? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 Автонаездник, Андрюха спокойной ночки,до завтра 1 Автонаездник відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 Кто поможет, скинуть фото запчасти, той что нужно? сохраняешь эту картинку на комп, потмо переходишь по ссылке Посилання загружаешь ее, и сюда выкладываешь прямую ссылку, ничего трудного нет) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 Спокойной ночи, Андрюха! 1 Автонаездник відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 baycer, воно? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 Я выкладываю через Посилання, если никто не против.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 baycer, Макс скинь мне в вк я попроьую сюда вкинуть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 воно? Воно... Шо саме? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах