Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 Автонаездник, я тут Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 Andriy1352, Ну я тебя и в бортовике уже видел. Как оно дела?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 Andriy1352, в нашого начальника зарплатудякую Андрюха,доречи мене визвали на роботу,запуск не вдалий обирвало вал(( Автонаездник, Андрюха привет,как сам... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 Автонаездник, нічо, працюєм потихеньку. Зараз піріфф-втамовуємо спрагу. DiKing, хто винен? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 Автонаездник, Андрюха привет,как сам... Да нормально.. вчера нахватался зайцев (варил), еле уснул,. а сегодня - ходил как кроль - с красными глазами. Еще обзавелся сегодня жигулем на продажу А тебя с повышением можно поздравить?..Желаю работы меньше, а хрустящих - побольше 1 DiKing відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 Автонаездник, тиж казав шо не можеш варити бо не бачиш?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 Andriy1352, А, что там бачить.. ляду на погреб варил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 Автонаездник, а машину не потягнеш? А шоб зайчиків не хватать треба хамєлєон, я вже рік не нарадуюсь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 А шоб зайчиків не хватать треба хамєлєон, а машину не потягнеш? машину - нет, и пробывать не буду. а ляда, то чепуха.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 Автонаездник, того і нахватався, шо погано бачиш. Хамєлєон тут допоможе. Я брав за триста, нормально працює. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 Andriy1352, Да надо прикупить, не спорю.... но все забываю, варю то редко Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 Andriy1352, винна фирма яка виготовила пательнi... Автонаездник, спасибо ты как раз в яблочко попал ,тяжелой работы меньше а з/п больше правда не намного,но приятно))) Andriy1352, Андюха хамелеон вже триста не стое вчора парни крили кришу на фирми ,им маску таку купили почти за 800 гривникив... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 Автонаездник, вариш рідко а зайчики ловиш мітко) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 А сегодня шел машину покупать, по трассе через город несся кортеж.. Я даже остановился - посмотреть Начитал 5 туарегов с синими номерами, 3 лендровера и 4 лексуса. Неслись, что угорелые 100 с копейками через город.. еще и другие авто прижимали.. видно черти за ними знались Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 DiKing, ось я таку торік за 280 брав. ціна 299,94 Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 Автонаездник, Привет! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 baycer, Привет Andriy1352, Не отходя от кассы, заказал маску по сылке Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 Автонаездник, Красавчік треба з них откат потрєбовать)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 и 4 лексуса. Неслись, что угорелые 100 с копейками через город.. У меня месяц назад в городе так лексус сбил на смерть мужика на мотоцикле, за рулем женщина и ей нифига за это.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 baycer, Макс а шо с машиной шо ты две недели пешком? Andriy1352, вони ж бобри то купують шо дорожче,типа качество))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 усім добрий вечір 1 DiKing відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 пришли соседи - пьем вино.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 Рома, та они купили подешевле, списали подороже, разницу понимаешь? Я когда работал на заводе нам купили станок за 2.5 миллиона евро, а настоящая цена 1.7 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 quitka, домашнее? усім добрий вечір Добрий Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 PavelV, Привет quitka, а женский - ну ты поняла Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах