PavelV 228 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 Николай-01,так подивись обяви, я сьодні здибав Восход за 900 з доками на ходу (теж подивлююсь часом бо теж мотик хочу). Andriy1352,так вони не старі, значна частина не була використовувана - батькові запаси від колишніх машин і те що знайомі підганяли після продажу авт Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 У меня самоподводящие цилиндры всю жизнь - ЗАЗ, два москвича (412 и 2140) на 412-м не поверю, там о таком еще не знали в тех годах. про 2140 тоже сомнительно, заз таврон? может быть. на копейках тоже цилиндры обычные. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 PavelV, ну тут не принципово чи старі. Йому тіки шайбу треба для тієї пружинки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 (змінено) на 412-м не поверю, там о таком еще не знали в тех годах. А кто сказал, что там ещё заводские стояли? про 2140 тоже сомнительно, Ну да, ну да... заз таврон? Нет! ЗАЗ нормальный - 968М! Плохо знаем теорию, господин Эмишн! А я это всё уже руками крутил, когда ты ещё... Проехали. Правда ЗАЗ не сам крутил, а бате помогал, а Москвичи уже мои.. Змінено 9 вересня 2014 користувачем Николай-01 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 Andriy1352,так то я до того шо їх ше нема чого викидать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 Шо вже вмі полягали? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 Я довечерювать ходив. А потім думаю, чого пузо росте... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 То шо, нет ни у кого такой гайки? Блін, хочу мотик.. Купляй скутер! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 Купляй скутер! Я маю на увазі нормальний мужський мотоцикл. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 Николай-01, был у меея Мт11 скоростная планетарка и хвостовик вместо задней 5 передача,валил что надо,настоящий мужской мотик,правда после аварии сменил на мвшину( Николай-01, бро жена на пи..ла,настроение не в дугу с вами пытаюсь повысить уровень позитива ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 Николай-01, Ну тогда как минимум хонда ТА650, правда цена тысяч 8... А я решил свой скут продать! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 Николай-01, приеду покажу последствия..чтоб не думал что я балабол Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 DiKing, Вот! Вот это мотик! У меня был МТ Днепр 10-36..... Тоже летал через голову, продал.. Жалею за ним - шёл у меня 130 на четырёхступке... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 окажу последствия. Какие? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 бро жена на пи..ла,[/quo:)te]А чего она не спит - два часа ночи уже! Моя уже минут сорок как сопит... чтоб не думал что я балабол Эмммм... Это в каком месте я тебе не верил?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 10 вересня 2014 Николай-01, 150. Замер, результат ожог от котла на животе и правую ногу рвануло до чашки возле колена..3 мес реанимации 6 тыков ремонт)) живого тела Николай-01, ))) ну у тебя тоже есть привычка выложить что то что б не подумали что ты пи ...н помнишь сам писал недавно..)) Николай-01, скандал у меня я молчу,а меня провоцируют,моя прочитала переписку с одной девушкой и тут понеслось а доказать не могу что я сидел с ее мужем,так онп уперлась что я себе любовницу завел.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 10 вересня 2014 Рома, не спишь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 10 вересня 2014 Все спят сегодня я за полуночника,под черешней на свежем воздухе... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 10 вересня 2014 Зайди в ВК. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 10 вересня 2014 baycer, не не сплю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 10 вересня 2014 Поговорим в ВК. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 10 вересня 2014 Давай сейчас зайду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 вересня 2014 Доброго ранку усім, приємного дня! 1 DiKing відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 10 вересня 2014 и тебе доброго) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 вересня 2014 quitka, а ми сьогодні вже в садочок знову, два дні посопливили і хватить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах