DiKing 161 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 baycer, та конечно понимаю,чай не тупой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 пьем млін.. а я ні їсти ні пить не можу... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 quitka, оце діло!)- приємного вечора. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 а шо с машиной шо ты две недели пешком? Стоит на костыле... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 а я ні їсти ні пить не можу... а что случилось?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 PavelV, замучило тебе гестапо?))..а смайлік такий радісний) baycer, шо таке, то через ту шайбу? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 Стоит на костыле... У с твоей что??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 PavelV, саме хуже це зуби i вуха..спивчуваю... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 пришли соседи - пьем вино.... Приятного вечера! А я пью кофе, львовское. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 baycer, шотакое костыль?)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 DiKing, я коли брав то була патонівська в три рази дорожча. Алеж мені не на кожен день, поварю жигулика і потім буду тіки як наєзднік, льоз варити) baycer, яке саме? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 DiKing, шотакое костыль?)) Средство реабилитации, но главное -Внимание! Перед применением посоветуйтесь со своим лечащим врачом! 1 DiKing відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 Буду продвигаться в сторону дома..вроде остановили все)) DiKing, Средство реабилитации, но главное -Внимание! Перед применением посоветуйтесь со своим лечащим врачом! ну да Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 замучило тебе гестапо?)) та нє, місця уколів на деснах більше болять за зуб а смайлік такий радісний анестезія + ядрьоне знеболююче + протизапальне = штирить ніпадєцкі саме хуже це зуби i вуха а вуха чого? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 Andriy1352, Еспрессо класiк. А костиль то доикрат, не можу зiбрати тормозну систему за вiдсутностi потрiбноii запчастини. 1 DiKing відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 не можу зiбрати тормозну систему за вiдсутностi потрiбноii запчастини. якої? Еспрессо класiк ібупром+цифран+ложка соди на стакан води Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 quitka, домашнее? Добрий нет инкерман, инкерман. нынче загарничное. я его люблю очень Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 штирить ніпадєцкі Наркомани нам не друзі, але й не вороги Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 Автонаездник,та воно мені самому так треба... міг би вже замість того щось зробити по двигуну і вже пиво попивати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 ібупром+цифран+ложка соди на стакан води Ледокоин (спрей) + 2 спазмалгона+ 2 кетанола+ 2 пачки нимесила (меня спасало) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 Ледокоин (спрей) + 2 спазмалгона+ 2 кетанола+ 2 пачки нимесила фігасє, так от такого коктейля точно розові слони літатимуть... то то шо мені дохтор прописав, а ше якесь протизапальне (я так підозрюю) запихане до завтра в зуб, і ше шось кололи кроми анастезії... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 запихане до завтра в зуб мышьяк по ходу, что бы убить нерв Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 якої? Така як на фото в моему альбомi, позицiя 4. До речi, порадьте малюнок на тему "малюнок миру" дитинi в школу. ПТН ПНХ не пропонувати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 точно розові слони літатимуть... Хоть уснуть смог baycer, Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2014 что бы убить нерв так нерви повиймали ж позицiя 4 нє, такого в мене нажаль нема Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах