Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2014 я то думаю, так глушить текилу та нее, никто не заметил даже, а вот после нее мальца реакция меня подвела( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2014 доп кнопку стартера в подкапотном. Как в ЛАЗе... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2014 У меня тоже такая фигня в машине. А что в лазе? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2014 У меня тоже такая фигня в машине Какая именно? А что в лазе? Сзади возле двигла ключ зажигания и кнопка стартера дополнительные. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2014 Привет) ну та штука что коле подогнали - брызгалка) Блин.., с телефона я т не видала что это ты) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2014 Сьогодні день пам'яті. Не будемо забувати про численні жертви. 3 Автонаездник, Николай-01 та semdj відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Iari 97 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2014 Сегодня чуть не стал третьим в паравозике. Оттормозился метров 10 на ABS'е с 70 км/ч. При этом почувствовал тревожный звоночек еще на предыдущем светофоре, когда пришлось тормозить как-то интенсивнее чем обычно. В общем, если такое чувствуешь - лучше перестроится в другой ряд, а не ехать за этой же машиной. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2014 Всем привет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
semdj 84 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2014 Прийшов з панахиди в центрі міста.Запалив свічу і курю...Згадую родичів які загинули через голод 3 Автонаездник, Andriy1352 та Николай-01 відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2014 Автонаездник, Привіт! Iari, тормозив акуратно чи в полік? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2014 я сегодня видела 3 аварии последняя на сьезде с московского моста на г.сталинграда. видать не все поменяли резину... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2014 необов'язково. може бути і зимова. деякі з такою надто самовпевнені. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2014 там все поровозики были.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Iari 97 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2014 Автонаездник, Привіт! Iari, тормозив акуратно чи в полік? В пол, ибо если есть ABS, то играть педалью не єффективно... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2014 у меня сегодня по-круче было. на развязке на мосту патона я ввыезжала на набережную - и там перед самим выездом закрытый поворот - у ту два дибила с пивом решили за этим поворотом перейти дорогу... как они вообще туда залезли... укурки... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2014 Всім прювет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2014 PavelV, Привет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2014 Всім прювет Привіт!:beer: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2014 Кто почуствовал землетрясение? Час назад в румунии трясло зону вранча почти 6 балов( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2014 Я не відчув.)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2014 Всем привет! quitka,в вк читал, но не чувствовал. Был сегодня на перова, ребята на тазенваген гоночный дицки покупали, блин, оказывается там есть часть рынка сугубо с б.у дисками и резей....там очень много дисков интересных по интересным ценам, скажу я вам, как то, когда будет больше времени прогуляюсь п внимательней...забдел одни типа ббс, но разболтовка, увы, 4*100, а вообще там куча вариков, а стандартные железки ели нашли Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2014 Кто почуствовал землетрясение? я почувствовал только что, когда сынок возле меня пробежал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2014 А че твой сынок еще не спит? штруль а где там диски? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2014 Всем привет! quitka,в вк читал, но не чувствовал. Был сегодня на перова, ребята на тазенваген гоночный дицки покупали, блин, оказывается там есть часть рынка сугубо с б.у дисками и резей....там очень много дисков интересных по интересным ценам, скажу я вам, как то, когда будет больше времени прогуляюсь п внимательней...забдел одни типа ббс, но разболтовка, увы, 4*100, а вообще там куча вариков, а стандартные железки ели нашли І шо по чому пріблізно? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2014 А че твой сынок еще не спит? ложиться с 0 до 1 ночи.. раньше его спать не прет. Если ложить раньше, то можно выслушать много не лестного Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах