Iari 97 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2014 Почти вернулся с Эпицентра, приобрел трещотку квадрат 1/4 и переходник для вставок (бит). Завтра начну хирургию со стиральной машиной. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2014 quitka, Вітаю! а меня то чего??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2014 quitka, ну з члєном вітаю! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2014 Завтра начну хирургию со стиральной машиной. А фото процесса будут? Реально интересно.. предстоит тоже хирургия quitka, ну з члєном вітаю! это кошмар. quitka, - член Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2014 з члєном вітаю! Абы не члєном вітаю! :lol: Iari, удачи! Но там ничего сложного нет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2014 Николай-01, а шо такого, для справжньої жінки то найкращий подарунок. не всіж продажні) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2014 Andriy1352, де моє креслення? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2014 продажные, не поняла?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2014 Спасибо Валере Штрулю шо затолкали мою шкапу в гараж. Ща буду колупать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2014 Ща буду колупать. А шо у тебя там??.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2014 Шпонку обрезало на шестеренке коленвала. Никрутися распредвал и трамплëр. Хорошо что возле гаража а не вполе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2014 А как такое возможно? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2014 Это ваз- и не такое возможно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2014 Andriy1352, де моє креслення? Малюєм. Піжди трохи. По сабжу. Тікишо перший подарунок до завтрашнього свята прийняв)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2014 А это по какой причине происходит? От выработки? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2014 А это по какой причине происходит? От выработки? от качества. Тебе не грозит. Только на ременных моторах. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2014 Какая радость) троишный мотор рулит) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2014 ...хотя нет. Там таже фигня, только починить сложнее. [emoji12] [emoji12] [emoji12] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2014 ????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2014 Шо теперь не уснëшь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2014 quitka, это стёб. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2014 Та я поняла) но тему ж надо поддержать) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2014 ...Коля к тебе не равнодушен, но это не стëб Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2014 стëб Стёб идет к вам))) назревает 4 волна мобилизации. Ох я поржу... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2014 Shostak,Был рад помочь, обращайся если что! Спасибо за кохфэ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах