quitka 463 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2014 если готова за хороший штекер отдать 20-30 гривен, то в принципе да. готова. а что поможеш?? штекер купим а кто перепаяет или ка провод туда всунуть?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2014 а что поможеш?? могу и штекер тоже взять, ибо те что выше указал не везде есть) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2014 та ты шо... возьми)) а как потом их починить?? п.с косс ur 10. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2014 а как потом их починить?? ну это уже моя работа) по факту за штекер денег отдашь, а за работу сок как например Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2014 за работу сок как напримерно возможны варианты Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2014 спасибо. договорились. а как тебе наушники то отдать?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2014 Emissions, купи и мне штекер, желательно покоомпактнее чтобы был) я тебе на сходке денюжку отдам) спасибо. договорились. а как тебе наушники то отдать?? у меня есть паяльник что в прикуриватель вставляется, можно прямо на сходке припаять Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2014 но возможны варианты спасибо. договорились. а как тебе наушники то отдать?? на ближайшей встрече, как например. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2014 ок. договрились. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2014 Вот что хочу сказать. Следите ребята за состоянием антифриза. А то можете попасть как я чуть не попал )))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2014 Вот что хочу сказать. Следите ребята за состоянием антифриза. А то можете попасть как я чуть не попал )))) А шо такоє? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2014 Был в василькове решил к куму заехать. пока там чаи погоняли прошло дет оминут 50-час. Вышел поехал, по дороге начались траблы. Кипит двигатель. Радиатор холодный. Думал накрылся термостат. С горем пополам, с доливкой охлаждайки доехал до одесской площади. Дальше все нормализовалось. Причина: Летом нужно было тещу свозить в бучу в больницу. ППо дороге накрылся термостат, естественно еле доехал до больницы, и что? Правильно. Набрал там водички из фонтана и залил в двигло. Естественно напрочь об этом забыв. Во такие пироги. А если бы еще на часок у кума задержался? тобыла бы жопа ((((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2014 купи и мне штекер, желательно покоомпактнее чтобы был) я тебе на сходке денюжку отдам) аналогічно. тільки мені бажано понадійніше (в ідеалі метал) Набрал там водички из фонтана и залил в двигло. коли шків обірвало і без помпи їхав то Моршинську доливав тільки не в двигло а в радік Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2014 После приезда домой набрал в шприц охлаждайки из радиатора, положил в морозилку, утром достал камешек. Быстренько ломонулся в машине, благо то гараж есть. Открыл радиатор, качнул машину, булькает )))) БЫстренько выехал на улицу. Слил нафиг все на землю и заехал обратно. розказувай уже Дык все ))) Можете задавать наводящие вопросы если таковые будут ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2014 Ну антифриз тут ні при чому. Навіть барменам пику товчуть за розбавлення. А тут машина!... Співчуваю канєшно, але винен сам. Розбавив-заміни! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2014 Andriy1352, Дык я никого и не виню. Понятно что сам лось )))) Просто предупреждаю, дабы лоси не плодились )))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2014 Andriy1352, Дык я никого и не виню. Понятно что сам лось )))) Просто предупреждаю, дабы лоси не плодились )))) Ну Коліну машинку ми врятували, коли переконували злити воду. Зналиб про тебе-теж би примусили))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2014 Зналиб про тебе-теж би примусили а че меня заставлять то? Я бы помнил что там 30% антифриза осталось а остальное волда, то сам бы слил )))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2014 а че меня заставлять то? Я бы помнил что там 30% антифриза осталось а остальное волда, то сам бы слил )))) А якже перед цим їздив, коли більші морози були? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2014 А якже перед цим їздив, коли більші морози були? Так не було більших. Машина в гаражі. Виїжжаю тіки по нагальній потребі. А тут якраз тре було в васильків мотнутися, а це якраз ото коли -17 було, пару тижныв назад. От воно так все ы спывпало ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2014 Ясно) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2014 Бывает... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2014 Лажу смотрю гидравлические домкраты, думал сначала у Тохи на форуме купить, потом пошерстил инет....по ходу дешевле будет по месту купить.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2014 Лажу смотрю гидравлические домкраты, думал сначала у Тохи на форуме купить, потом пошерстил инет....по ходу дешевле будет по месту купить.... на Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 11 грудня 2014 Emissions,Да подкатной то дорого для меня))) Я этот, который боченком смотрел Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах