quitka 463 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 если б они еще без проставки становились то это еще б пол беды было... а раз так я б не брала... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 Да.. а еще будут побитые. В смысле?: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 так зеркала нужны кому или выкинуть?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 так зеркала нужны кому или выкинуть?? Да оставь, они же есть не просят. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 они занимают место!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 они занимают место!!! Сколько? Это ж не с газели Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 много! у еня хлама и так хватает)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 Блин, вот теперь реально задумался надо мне они или нет.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 Блин, вот теперь реально задумался надо мне они или нет.... так шо в магаз занести?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 quitka,Да не, я про диски. Зеркала мне не надо, спасибо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 народ прав - лучше подождать и купить в иделае что иметь секас с этими. если б это была там кака-то великая редкость то я б еще поняла... лучше ходовку сделай иначе диски не к чему прикрутить будет)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 если б это была там кака-то великая редкость Ну они, не особо часты...И цены на них обычно сказочные... купить в иделае Я их все равно под себя буду делать... Но тут такое, что вспомнил что еще газ лежит в гараже, а было б не плохо что бы был установлен на авто... Ладно, еще до 18 есть время, пораскину...всем спасибо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 В смысле?: в прямом.. побитые и уставшие. quitka, Зеркала б забрал (на таврию про запас,).. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 они тебе разве подойдут?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 они тебе разве подойдут?? Наружка да Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 значит пиши в личку куда слать) завтра отправлю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 значит пиши в личку куда слать) завтра отправлю. Вот я и попал на пиво, сок, кофе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 зеркала уедут к автонаезднику)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 Привез две елки. Ну как две, одну целую что влезла в салон (примерно 1.20--1.30) и набор сломаных веток на *наборную елку*. В данном мероприятии мне любезно помогли бойцы батальона Киев-12 за что им *спасибо* Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 елку или сосну??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 елку или сосну??? не надо об этом п.с. Гусары, молчать!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 елку или сосну??? Не дивуйся-там так називають. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 эм... дерево))) никаких пошлостей0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 quitka, Сосну *Самосев*--никакого криминала))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 не надо об этом п.с. Гусары, молчать!!!! Думал ток я такой пошлый... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах