quitka 463 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 посмотрела сюжет - молодцы))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 PavelV, Паша привiт Автонаездник, ну может подвернёться ещё... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 продай жигуля)) так не підходить по запитам...) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 так не підходить по запитам. жаль Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 DiKing, Привіт! PavelV, Привіт! Ти на цих вихідних в село? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 жаль сам же писав подешевле Ти на цих вихідних в село? дя Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 дя Дверцята...... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 Дверцята... га, шо, де? які такі дверцята? я нічого не знаю... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 Кстати привет кого не видел Привіт! Як справи? Куди тобі фотки скинути?-кинь в ПП електронку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 Доброго вечора, шановні панове Привіт, Паша! Як там Вазік? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 га, шо, де?які такі дверцята? я нічого не знаю... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 Як там Вазік? завелась з другого тику... з першого стартер не покрутив - клема маси з акуми відійшла... Николай-01,а які дверцята? я не в курсі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 То до села значить доїде) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 а які дверцята? я не в курсі [spoiler="Цитата з п.п.">якщо ти за двері, то хай буде 100грн в зборі Ладно, проїхали.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 То до села значить доїде) мабуть так) Ладно, проїхали.. нє, ну шо ти такий сурйозний сьогодні? пожартувати вже нізя чи що... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 Він прийде і сєкиркою пошуткує))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 (змінено) ти такий сурйозний сьогодні? пожартувати вже нізя чи що... Змінено 23 грудня 2014 користувачем Николай-01 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 ))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 Николай-01,от млін... доведеться признатись - дверцяти не в зборі... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 от млін... Та кажи вже як є... Вони хоть цілі?? дверцяти не в зборі... Та то побоку! Хоч фільонки не зрубані і завіси не спиляні?? Тільки так - да, то да, а нє, то нє - я звик планувати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 Николай-01,ну цілі, але ти бачив шо поздувало фарбу ...і всередині де каркас йде то його внутрішні краї погризені... і карт нема.... і ручки не факт що познаходжу... я в неділю наберу то точно скажу беру їх чи ні, і наглядно буду дивитись і опишу їх стан наразі, а то ж я на них давно не заглядав, відколи зняв Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 PavelV, добре, я не напрягаю - і ні в якому разі не обіжаюсь. Я чудово рузумію, що тобі їх везти і займати місце в машині, а потім раптом мені не сподобаються... Якшо ти не проти - поки знімаю бронь, буду шукати ближче, тим більше мені не дуже спішно. Добре? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 продайте кто нить четвертый айфон Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 продайте кто нить четвертый айфон Вибачай, не продам...-нема)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 продайте кто нить четвертый айфон а шо воно таке і з чим його їдять? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах